Szinte semmit sem takart Dakota Johnson ruhája a Madame Web premierjén

Szinte semmit sem takart Dakota Johnson ruhája a Madame Web premierjén

Nincs baj a színésznő önbizalmával, az egyszer biztos.

Az utolsó utáni centet is ki akarják facsarni a szuperhős-filmekből, legalábbis egy ideje ez látszódik a moziba küldött alkotásokon. Egyrészt az MCU is szenved a gyenge megoldásaival, másrészt a Sony érhtetetlen módon rendeli be gymás után a gagyibbnál-gagyibb projekteket. Ennek újabb ékes példája a Madame Web, amely gyakorlatilag Pókember mentoráról szólna, és a karakter eredettörténetét szerették volna vászonra vinni, de a Venom két része, és a Morbius után sikerült újfent alulmúlnia magát a stúdiónak.

Nehéz megmondani, hogy mit szeretett volna elérni a Sony, de ezt talán nem is nekünk kell megfejteni. Mindenesetre Dakota Johnson megpróbálta kihozni magából a legjobbat, sőt, még a film premierjére is kitalált egy igen merész ötletet, és miután megjelent a vörös szőnyegen, mindenki csak róla beszélt. A 'pókhálós' ruhája ugyanis szinte semmit sem takar a színésznőből. Az első fotók alapján pedig úgy tűnt teljesen meztelen az átlátszó szerelés alatt. Bár melltartó valóban nincs rajta, a szemfülesek – a modern technika és a többszörös zoom segítségével – észrevették, hogy egy testszínű kis bugyit csak felkapott alá. A hírességek (és stylistjaik) pontosan tudják, hogy egy premier esetében a film témájához illő öltözködés már önmagában is művészet. Margot Robbie a Barbie kapcsán indította el ezt a trendet, de nemrégiben Zendaya is feltűnést keltett a Dűne 2 promóciója során. Februárt 13-án este Dakota Johnson is csatlakozott hozzájuk az egyedi Gucci pókhálós ruhájával.

Ezeket olvastad már?

Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy bár a pókháló szerves részét képezi a karakter mítoszának, Madame Web valójában egy látnok és prekognitív mutáns. Legalább ez a szerelés felhívta a figyelmet a filmre, mert hogy az első értékelések alapján egy csapnivaló produkció a Sony filmes univerzumának legújabb darabja.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár