Autó tetején twerkelő terroristával támad a CS2-es GTA 6 előzetes

Autó tetején twerkelő terroristával támad a CS2-es GTA 6 előzetes

A másfél pernyi tömör gyönyörben a GTA 6 előzetesének minden egyes jelenetét újraalkototta egy YouTuber.

Már két hónap eltelt azóta, hogy megjelent a GTA 6 előzetese, az emberek azonban továbbra sem fogynak ki az ötletekből a feldolgozások terén. A teljesség igénye nélkül, láthattuk már a Rockstar Games következő játékát megelevenedni a Minecraftban, a Morrowindben, a Nintendo Switch-en, a Vice City-ben, sőt, még a valóságban is. Azonban az én szívemhez legközelebb álló változatra egészen mostanáig kellett várni.

Nem mondhatom azt, hogy nem érte meg a türelem. Ugyanis valami egészen zseniális lett az a Counter-Strike 2-es feldolgozás, amellyel nemrég egy HypeRLemonKing nevű YouTuber előállt. A másfél pernyi tömör gyönyörben minden egyes jelenetet újraalkotott a készítő. Ehhez pedig a Source 2 Film Makert használta fel, így még az animációkra sem lehet panasz. Még a borítóképünkön látható jelenetet is simán megoldotta HypeRLemonKing, pedig valljuk be, a lerakók elfoglalása során nem ez a bevett póz.

De elég a szavakból, beszéljen inkább a videó önmagáért:

A Grand Theft Auto következő, hatodik epizódja valamikor 2025-ben jelenhet meg a jelen generációs PlayStation és Xbox konzolokra. A PC-s megjelenésről egyelőre semmit sem tudunk, ahogyan arról sem, hogy mennyibe fog kerülni majd. Viszont amíg ezekre fény derül, javasoljuk, hogy nézz szét a GTA 6 rovatunkban! Itt például olyan hírekkel találkozhatsz, mint hogy milyen easter eggeket találtak a játékban, hogy mi az a fenti paródia előzetesben is hallható szám, vagy éppen a floridai Joker szágájának legújabb fejezetét is megismerheted.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár