Itt az összes easter egg a GTA 6 előzetesből

Itt az összes easter egg a GTA 6 előzetesből

Számos vicces, vagy éppen a sorozat előző részeire utaló jelenettel találkozhatunk az előzetesben.

Hosszú várakozással töltött évek után, ma hajnalban végre megtekinthettük a Grand Theft Auto sorozat 6. részének az előzetesét, melyet akkora érdeklődés övezett, hogy 12 óra alatt több mint 60 millióan tekintették meg a másfél perces videót. A felvételt valaki idejekorán kiszivárogtatta, így a Rockstar Games úgy döntött, hogy inkább ők is közzéteszik azt, az emberek pedig nézzék náluk.

Első ránézésre is látszik, hogy a játék elképesztően részletes, és eddig nem látott minőséget nyújt majd. Az előzetes többszöri megnézése után kezd csak feltűnni, hogy mennyi easter eggel találkozhatunk, melyek igazán izgalmassá teszik a dolgokat. Ezeket gyűjtöttük össze alább.

 Cheetah 

A GTA 3 óta minden részben feltűnt  a népszerű Cheetah autó, és most ismét visszatér. A GTA 3-ban, a Vice Cityben és a San Andreasban Ferrari Testarossa kinézete volt, a GTA 4-ben és 5-ben pedig inkább egy Ferrari Eznora hajazott. Most úgy tűnik, hogy visszatér a Testarossa megjelenéshez.

 Sessanta Nove 

A Sessanta Nove – olaszul hatvankilenc – egy prémium divatmárka, mely először a GTA 5-ben jelent meg. A logója SN, mely egyértelműen a Louis Vuitton lekoppintása.

 Leonida 

Az köztudott, hogy a GTA 6 Vice City-ben játszódik, az állam neve pedig Leonida, ami egyértelműen Floridát képviseli. A név Juan Ponce de Leónra utal, aki egy spanyol felfedező volt és 1513-ban elsőként indított európai expedíció Floridába. A floridai emberekre gyakran hivatkoznak őrültként, ami megmagyarázza az előzetesben feltűnő közösségi média montázst is.

 Only in Florida 

A fent említettekkel összhangban, van egy olyan mondás, hogy „Csak Floridában", mikor valami őrültség történik. Ez itt is megjelenik „Only in Leonida" szöveggel, mikor egy magából kikelt sofőrt mutat a kamera.

 Weazel News 

A Weazel News egy hazafias csatornának tűnik a logóban lévő csíkok alapján, ahogy ezt a korábbi részekben már megszokhattuk. Minden bizonnyal a Fox News-ra való utalás ez, így kissé jobbra húzó értelmezésben számíthatunk a hírek prezentálására.

 A floridai Joker 

Egy spanyol nyelvű hírcsatorna arról számol be, hogy egy leonidai bűnözőt a saját tetoválása buktathat le, miközben egy nagyon a Jokerre hasonlító alakot mutatnak, akinek akár még komolyabb szerep is juthat a továbbiakban.

 Vice City küldtés 

A háttérben látható tornyok közül az egyik lyukkal rendelkezik a közepén, ami határozottan a Vice City-ből ismerős, ugyanis az egyik küldetés során motorkerékpárral kellett átugratnunk rajta.

 Ocean View Hotel 

A trailerben látható Ocean View Hotel az, ahol Tommy Vercetti megszállt, miután megérkezett Vice Citybe a sorozat másik részében.

Ezeket olvastad már?

 Sörök 

Aggodalomra semmi ok, bőven lesz sörkínálat a GTA 6-ban is. Visszatér a GTA 4-ből és 5-ből ismert Patriot Beer, a Pisswater – ami feltehetően alkoholmentes változattal is rendelkezik –, a Logger Beer, de debütál a Pindayho nevet viselő spanyol sör, ami a „pendejo" – azaz idióta – kifejezésre utal. Végül de nem utolsó sorban pedig Érkezik a Logger Light, ami a Logger Beer egy gyengébb erősségű változata lesz.

 Dolls of Destruction 

Egy srác a klubban a Dolls of Destruction zenekar pólóját viseli, mely sem a való életben, sem a GTA korábbi részeiben nem létezett. Feltehetően a Love Fisthez hasonlóan egy kitalált banda lesz.


Minden, ami GTA 6:

Kövess Minket!



Gamer szótár