Már az első napon történelmet írhat a GTA 6 előzetese

Már az első napon történelmet írhat a GTA 6 előzetese

Elképesztő érdeklődés övezi a Rockstar klasszikusának legújabb részéhez kiadott legelső előzetest.

A hosszú várakozás véget ért, és a hosszú várakozás csak most kezdődik. Rengeteget kellett várni rá, hogy végre a stúdió hivatalosan is leleplezze és bemutassa a Grand Theft Auto hatodik felvonását, de most végre megcsodálhatjuk az első kedvcsinálót, amely egy nagyjából másfél perces videó formájában tarolja le az internetet. A felvétel végén látható dátum szerint azonban csak 2025-ben kapjuk meg a játékot, szóval a következő egy-másfél év szintén nagyon soknak tűnik és nem lesz egyszerű átvészelni, hogy végre játszhassunk a következő résszel.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre a Youtube-on közzétett videó már az első napján óriásit megy, és úgy tűnik még akár arra is van esélye, hogy lenyomja az első 24 óra alatt legtöbb megtekintést generáló videót is a platformon. Ha ilyen ütemben nő az érdeklődés a videó iránt – a cikk megírásának pillanatában 50 milliós megtekintésnél jár –, akkor letaszíthatja a trónról a BTS-t is. A dél-koreai fiúbanda egyik klipje (Butter) ugyanis 24 óra alatt 108 millió megtekintést generált. Nagyjából a felét kevesebb, mint 12 óra alatt pedig már teljesítette a GTA 6 előzetese, szóval nem lehetetlen a küldetés.

Egyébként érdekesség lehet még, hogy leggyakrabban az új videóklippek foglalják el az első helyet ezen a listán. Ebben a BTS egy ideje verhetetlen, hiszen nem először fordul elő, hogy ők uralják a 24 óra alatt legnézettebb videók rangsorát.

Eközben Twitteren (X-en) is szárnyal a Rockstar fiókja. A trailert bejelentő képet tartalmazó poszt ugyanis 2 millió like-ot kapott (Youtube-on a videó 6,5 milliónál jár jelenleg), amely így az eddigi legkedveltebb videójátékos tweetnek számít a platformon. A legkedveltebb tweet összességében Chadwick Boseman családjának a színész halálhírét bejelentő, 2020. augusztusi posztja volt, amelyet több mint 6,8 millióan kedveltek.


Minden, ami GTA 6:

Kövess Minket!



Gamer szótár