A Borderlands 4 érkezésére utalhatott a Gearbox alapítója

A Borderlands 4 érkezésére utalhatott a Gearbox alapítója

Sokak szerint ez a következő rész bejelentésével ért fel.

A Borderlands franchise már 15 éve velünk van, és éppen egy hatalmas mérföldkő előtt áll, ugyanis a nyár folyamán érkezik a Borderlands film, aminek az első előzetese tegnap került bemutatásra. Elképesztően izgalmas, és őrült mozira számíthatunk, melyet augusztus 9-től lesz lehetőségünk megtekinteni. Ennek apropóján természetesen most ismét nagy figyelem fordul a játékokra is, melyből eddig három alap rész készült – 2009-ben, 2012-ben és 2019-ben. Randy Pitchford, a Gearbox alapítója – a Borderlandseket fejlesztő cég – egy, az IGN-nek adott interjúja során sejtelmesen beszélt egy készülőben lévő játékról, mely sokak szerint a sorozat negyedik részének érkezésére utalhat. Mikor a kérdező információt szeretett volna kicsikarni a projekttel kapcsolatban, az alábbi választ kapta:

"Nézze, még nem is jelentettünk be semmit. Egyértelmű, hogy dolgozunk valamin. Én tudom, hogy min dolgozunk, és a francba is... ez a legnagyobb dolog, amit valaha csináltunk. Alig tudok várni, de még nincs itt az ideje. Egyszer viszont itt lesz az ideje." – mondta Pitchford.

Nem a valóságtól elrugaszkodott dolog azt feltételezni, hogy a film által keltett érdeklődést szívesen meglovagolnák egy újabb játékkal. Ráadásul korábban is szóltak pletykák arról, hogy a Gearbox már dolgozik a Borderlands 4-en, hiszen voltak ezt sejtető, ám nem egyértelmű jelek – például a közösségi oldalukon elkezdték röviden bemutatni az eddigi részeket, amely valami új dolog felvezetéseként hatott. Míg nem érkezik hivatalos bejelentés, csak találgatni tudunk, és reménykedni, hogy valóban ez áll a háttérben.

Ezeket olvastad már?


Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések