Bréking: Hamarosan tesztelhető a Project L, aminek végre talált egy nevet a Riot Games

Bréking: Hamarosan tesztelhető a Project L, aminek végre talált egy nevet a Riot Games

Már jelentkezhettek a Riot Games verekedős játékának playtestjeire – ne hagyjátok ki a lehetőséget!

A League of Legends-univerzum és a verekedős játékok rajongói tűkön ülve várják már, hogy mikor lesz végre kész a Project L. A teljesen ingyenes játékra sokan a zsáner megmentőjeként tekintenek évek óta. Bár csak ritkán és akkor is keveset árulnak el róla a Riot Games munkatársai. Most azonban két jó hírrel is szolgálhatunk: az egyik az, hogy elindult a jelentkezés a playtestekre, amelyekre még idén sor kerülhet; a másik az, hogy végre elkeresztelték a játékot és 2XKO lesz a neve!

A Project L – vagyis most már 2XKO, szoknunk kell – néhány alkalommal offline rendezvényeken már kipróbálható volt. Legutóbb például az EVO 2023 során játszhattak vele az érdeklődők. Ráadásul nem csak 1v1-ben, hanem tag team játékmódban, azaz 2v2-ben is lehetett nyűni a programot. De még az idén szélesebb körben lehetőség lesz tesztelni a játékot. Mint Tom Cannon, a játék producere is elmondta egy friss videóban, sokat dolgoztak, nőttek és rengeteg minden miatt lehetünk most izgatottak.

Ezeket olvastad már?

A fejlesztők a jövőben is folytatni fogják azt, hogy eseményekre viszik a 2XKO-t. Azonban a hivatalos weboldalukon már lehetőség van jelentkezni az online tesztekre, amelyeket az év során fognak tartani annak érdekében, hogy minél több visszajelzést kapjanak, így a lehető legjobb irányba fejlesszék tovább a programot. A 2XKO végleges megjelenésére azonban még várnia kell a rajongóknak, ugyanis a Riot Games verekedős játéka csak 2025-ben jön ki a tervek szerint.

A hírekről az alábbi videóban beszélt Tom Cannon. Érdemes belenézni, mert akad benne némi új játékmenet is, illetve betekintést ad a kulisszák mögé:

Nektek mennyire jön be az új név?

Kövess Minket!



Gamer szótár