Ismét szárnyalhat a demokrácia, hála a legújabb Helldivers 2 frissítésnek

Ismét szárnyalhat a demokrácia, hála a legújabb Helldivers 2 frissítésnek

A játékosoknak alig van hely a szervereken, de legalább a fejlesztők írtják a bogarakat a Helldivers 2-ben.

A Helldivers 2 hatalmas siker, de sajnos nem mindenki élvezheti a bogarak és a robotok gyilkolászását zavartalanul. A szerverkapacitási problémákat ugyanis napok óta önző játékosok teszik még elviselhetetlenebbé. Miről is van szó? Nos arról, hogy a játék nem tud több egyidejű játékost támogatni jelenleg, hiába bérelnének még több szervert a fejlesztők. Ezt meghallva sokan úgy döntöttek, hogy a legjobb megoldás az lesz, ha inkább ki sem lépnek, ha végeznek a liberTEA-jükkel. De az AFK-olók miatt még kevesebb hely maradt azoknak, akik ténylegesen játszani szeretnének.

A Helldivers 2 AFK-problémáján az sem segített, hogy a fejlesztők egyszerűen nem tettek a játékba egy ez elleni megoldást. A legtöbb multiplayer esetében 10-15 perc inaktivitás után kidobnak a szerverről, hogy felszabadítsák a helyeket, szóval virtuálisan kígyózó sorok alakultak ki a bejelentkezési képernyő előtt. Valószínűleg az Arrowhead nem számított ekkora sikerre, ezért kerülhette el a figyelmüket a funkció szükségessége. Szerencsére a legújabb frissítés ezt a kérdést is orvosolta, így most már 15 perc után kidobja a szerverről a játék azokat, akik nem a demokráciáért küzdenek.

Ezeket olvastad már?

A frissítés egyébként sok mást is javít a Helldivers 2-ben. Például különböző fagyásokat, összeomlásokat okozó hibákat is felszámoltak a fejlesztők. De azt a különös bogarat is kiírtották, ami miatt a játékosok az átvezető videókba ragadtak bele. A hálózati problémákon viszont még mindig dolgoznak, szóval továbbra is gondot jelenthet az, ha túl sokan akarnak egyszerre játszani. Remélhetőleg még azelőtt sikerül ezt kezelnie az Arrowheadnek, hogy túlzottan elszaporodnának az ellenségeink az univerzumban!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.