Immár hivatalos, megbukott a Suicide Squad: Kill the Justice League

Immár hivatalos, megbukott a Suicide Squad: Kill the Justice League

Az öngyilkos osztag egy valamit ölt meg, saját magát.

A napokban a Warner Bros. Games közzétette 2023 Q4-es jelentését, amiből többek között az is kiderült, hogy leszerepelt a Suicide Squad: Kill the Justice League. Most mondjuk azt, hogy meglepődtünk? A játékosok zöme a kezdetektől fogva nem értette miért kell az Arkham-játékok világába erőltetni egy liveservices programot és végül igazuk is lett. A Suicide Squad: Kill the Justice League jött, látott és hamar elhasalt! Ezt most már a Warner is belátja, elismerték, hogy az eladások alulmúlták a várakozásaikat.

Pedig a játék nem annyira rossz, mint gondolnád. Én magam is próbáltam PS5-ön és bár tény, hogy nem üti meg az eddigi Arkham-játékok szintjét, tény, hogy egyes elemeket fájóan lebutít a liveservices, tény, hogy más elemek pedig liveservices nélkül is sutára sikerültek, a játék még sem rossz. Egyszerűen csak közepes, ami egy ilyen szintű programnál már egyenlő a kudarccal. TZeus kollégám tesztelte a játékot néhány hete, ő kevésbé volt elragadtatva az élménytől, tapasztalatait a következő videóban meséli el.

Én személy szerint adnék a játéknak egy biztató 7-es pontszámot és megvárnám a már bejelentett Season 1 érkezését és tartalmait, de a közvélemény tőlem sokkal szigorúbb. A Metacriticen 60-as pontszámon áll a tesztek alapján, míg a játékosok átlagos értékelése pusztán 3,7. Az is sokatmondó, hogy a cikk írásának pillanatában Steamen, mind össze 520-an játszanak a Suicide Squad: Kill the Justice League-gel, a játék 24 órás legmagasabb játékosszáma pedig csak 968 volt.

Vajon mihez kezd ezután a Warner? Megpróbálják még valahogy feléleszteni a játékot, jönnek majd a javítások és a frissítések, jönnek majd az új tartalmak, vagy akkor bukta a Suicide Squad: Kill the Justice League, hogy inkább elengedik a kezét és nem költenek a játék továbbfejlesztésére?

Kövess Minket!



Gamer szótár