Hoppá! - Végre új Age of Empires játék érkezik

Hoppá! - Végre új Age of Empires játék érkezik

Ráadásul sokat sem kell várni a játékra, még idén megkapjuk!

Három éve már annak, hogy a legendás RTS-széria, az Age of Empires új résszel gazdagodott. Bár maga a zsáner rég elhagyta már aranykorát, mindig van egy-két játék ami megmutatja, hogy van még erő az RTS-rajongókban. A StarCraft-őrültek manapság a szellemi örökösként is felfogható Stormgate-ben bíznak, míg az Age of Ampires rajongók még idén új játékot kapnak, ahogy az most nemrég kiderült. Egyetlen aprócska gond van csak, hogy az új játékos egy mobilos cím lesz.

A Honor of Kings, az Arena of Valor és a CoD Mobile mögött álló TiMi Studios fejleszti a játékot, ami egyszerűen csak Age of Empires Mobile címre hallgat. egyszerű, de nagyszerű. A cél, hogy a már jól ismer AoE-élményt egy tágabb közösség elé tárják, ezért választották a mobilplatformokat. Aggódni viszont nem kell, attól függetlenül, hogy ez egy mobiljáték lesz, mindent tud majd, amit a nagy testvérei... legalábbis ezt ígérik a fejlesztők.

Részleteket és megjelenési dátumot még nem árultak el, pusztán annyit, hogy hamarosan indul az első béta, úgy Androidos eszközökön, ahogy iOS-es készülékeken is. Meglátjuk mit hoznak majd ki a játékból. Az irányítástól és a kezelőfelülettől már most félünk picit, de bízunk benne, hogy mindent kényelmesen és használható módon implementálnak majd mobilkijelzőkre is.

Kövess Minket!



Gamer szótár