A kreatív igazgató elmondta meddig terveznek a Rainbow Six: Siege-dzsel

A kreatív igazgató elmondta meddig terveznek a Rainbow Six: Siege-dzsel

Úgy tűnik még jó sokáig nem készül új rész a Rainbow Six-ből.

A Rainbow Six Siege kreatív igazgatója, Alexander Karpazis a brazíliai e-sport verseny alatt hosszasan mesélt a játék jövőjéről. Magabiztosan beszélt a Rainbow Six Siege folyamatos sikereiről, amelynek alapján immáron kilencedik esztendeje a Ubisoft egyik legjobb címének számít, főleg a multiplayer lövöldözős alkotásokat illetően. Elmondása szerint az R6S még mindig uralja a piac nagy részét. Úgy tűnik, hogy az idő múlásával csak egyre népszerűbbé válik, és ez a folyamatos támogatásnak és frissítéseknek köszönhető.

Ezeket olvastad már?

A világ egyik legjobb motorja

A Sao Paolóban megrendezett Six Invitational egyik panelbeszélgetése közepette Karpazis kitért a Rainbow Six Siege fékevesztett sikerére, amely idősebb, mint szinte minden jelenleg a piacon lévő lövöldözős játék – a legelső Rainbow Six 1998-ban látott napvilágot:

„Bátran mondhatom, hogy valószínűleg a világ egyik legjobb motorjával rendelkezünk, ha a PvP-lövöldékről van szó. Van egy hatalmas csapatunk, amely minden egyes hónapban fokozatosan javítja azt, hogy gyorsabban, stabilabban működjön, és, hogy a lehető legnagyobb mértékben tudjuk leszállítani az új tartalmakat.”

Karpazis közel hat éve dolgozik a Rainbow Six Siege-en, így volt szerencséje látni a játék kibontakozását. Arról is beszámolt, hogy mit gondol a folytatásos címekről:

„Az ötlet, hogy lecseréljük a motort egy olyanra, amely már teljesen kész van, egyszerűen nem felel meg egy olyan igazán versenyképes és igényes játéknak, mint a Siege. Nem fogok neveket mondani, de biztosan mindenki látott már olyan játékokat, amelyek folytatásokat kaptak, és teljesen elvesztették a fonalat, mert minden egyes dolgot újra kellett csinálniuk.”


2024-es roadmap

Szerinte a Rainbow Six Siege egy olyan játék, amely örökké tarthat azokkal az emberekkel, tehetséggel és eszközökkel, amelyekkel jelenleg is rendelkezik a Ubisoft.

„A jelenlegi alkalmazottakkal nyugodtan alátámaszthatom ezt az állítást, hiszen megvan a szándék arra, hogy a Rainbow Six Siege még hosszú évekig életben maradjon.”

A következő frissítéssel már 71 operátor lesz a Siege-ben, és a vállalat szerint el szeretnék érni a 100-at, mielőtt a játék elkezdene a feledés homályába veszni.

Kövess Minket!



Gamer szótár