Egy brutálisan jó trailerrel tért vissza a nagymúltú Delta Force

Egy brutálisan jó trailerrel tért vissza a nagymúltú Delta Force

Egyetlen hibája van csupán a videónak, nagyon hasonlít egy másik játékra.

A Delta Force neve lehet, hogy a mostani generációnak már nem mond sokat, de bizony a régi motorosok számára az egyik legjobb FPS játék volt a piacon a kétezres évek derekán. Eredetileg 1998 őszén jelent meg az Egyesült Államokban, majd néhány hónappal később, 1999-ben Európában is ott virított a boltok polcain. Legutoljára 2009-ben adott magáról életjelet a franchise, amikor is napvilágot látott az Xtreme 2 alcímet viselő epizód. Azóta várat magára egy új felvonás, de úgy tűnt a rajongók már soha nem kapják meg a következő részt.

Ezeket olvastad már?

Másfél évtizednyi kihagyást követően viszont visszatér a Delta Force alakulata, és minden létező platformon megmutatja magát – beleértve a PC-t, a konzolokat és a mobiltelefonokat is. A TiMi Studio Group - a Call of Duty Mobile mögött álló stúdió - által fejlesztett Delta Force egy reboot lesz, amelyből már meg is csodálhatjuk az első előzetest is. Az eredeti játékokhoz hasonlóan az új Delta Force is tartalmaz majd egyjátékos kampányt és nagyszabású többjátékos módot is. A sztorimódot illetően Shadow Guo, a játék producere, egy interjúban kifejtette, hogy a Black Hawk Down című filmből merítettek ihletet, és emiatt alaposan áttanulmányozták a filmet.

A Hawk Ops alcímet viselő projekt a Battlefield 2042-t idézi a legújabb trailerben – amely egyelőre hivatalosan még meg sem jelent meg. A kedvcsinálóban egy háború sújtotta, futurisztikus világ tárul a szemünk elé, exoskeletonokkal és puccos kütyükkel fevértezett katonákkal a főszerepben.

A harc eléggé pörgősnek tűnik, és első látásra valószínűleg nem is a finomkodásról szól majd ez a játék. Lesznek drónok, különöbő járművek, és alighanem mindenféle módon elintézhetjünk a majd az ellenséget. Gyakorlatilag annyira közel áll a Battlefield 2042-hez, amennyire csak lehet, anélkül, hogy teljes egészében lemásolná a Battlefield 2042-őt. A Delta Force: Hawk Ops hatalmas térképeken zajló, sok-sok játékossal megáldott csatákat kínál majd, de bizarr módon PC, PlayStation és Xbox mellett mobilokra is kiadják majd. Ez nem véletlen, mivel a TiMi Studio Group a Tencent leányvállalata, és az elmúlt évek összehozta már a Call of Duty: Mobile, a Honor of Kings, az Arena of Valor és a Pokémon Unite-ot mobilos változatát is.

Kövess Minket!



Gamer szótár