Az Andor színésze elkotyogta, hogy mikor érkezhet a 2. évad

Az Andor színésze elkotyogta, hogy mikor érkezhet a 2. évad

A halasztás után végre már van némi fény az alagút végén.

A Star Wars franchise népszerűsége némileg megcsappant a legutóbbi mozifilmek láttán, de a Disney legalább időben kapcsolt és inkább a streaming felé vették az irányt. Ennek köszönhetően néhány jól sikerült sorozattal igyekeztek kárpótolni a rajongókat, és azért valljuk be, hogy ez össze is jött nekik A Mandalóri (The Mandalorian), Obi-Wan Kenobi, és Ahsoka trióval. Ezekhez csatlakozott az Andor 2022-ben, de bármennyire is megkedvelték ezt a szériát, most már mindenki a második évadát várja, amelyről egyelőre nem sokat tudni.

A Luthen Raelt alakító színész, Stellan Skarsgård viszont egy interjú során lehet, hogy többet mondott a kelleténél. Nem egy konkrét dátumot árult el a második szezonnal kapcsolatban, de utalást tett arra, hogy mikor láthatjuk majd a folytatást.

„Valószínűleg az év vége felé vagy jövő év elején jelenik meg.”

Ezeket olvastad már?

Az Andor 1. évadát 2022 őszén mutatták be, így akár az is elképzelhető, hogy idén is ehhez az évszakhoz akarják igazítani a premiert. A Star Wars-spinoffra azonban valószínűleg nagy hatással volt a forgatókönyvírók és színészek tavalyi sztrájkja. A jelentések szerint ugyanis az Andor 2. évadának forgatása már majdnem befejeződött, amikor fel kellett függeszteni a munkálatokat a demonstráció miatt, így nem volt meglepő, amikor a Disney a halasztás mellett döntött.

Azonban Skarsgård szavai reményt adnak arra, hogy a második évad még ebben az évben napvilágot láthat.

„Ez az utolsó évad. Ott ér véget, ahol a Rogue One kezdődik, szóval addig a pontig tart. Szerintem nagyon jó lesz, mivel már az első szezon is kielégítő volt számomra, mert ez egyfajta Star Wars felnőtteknek – ez egy sokkal reálisabb és bonyolultabb társadalom, amiben a karakterek élnek, és a fasiszta rezsim klausztrofóbiája érezhető. Azt hiszem, jó évad áll előttünk.”

A rajongók és a kritikusok imádták a Rogue One spinoff első évadát, így a második a Star Wars-univerzum egyik legjobban várt projektje egy ideje.

Kövess Minket!



Gamer szótár