55 éves rekordot ért utol a Star Wars Andor

55 éves rekordot ért utol a Star Wars Andor

Sir Alec Guinness mellé csak Diego Luna tudott felérni!

Nézettségi rekordokat ugyan nem döntött a Star Wars Andor, de a kritikusok elismerését bezsebelte és aki látta a szériát, az imádta. Rólam azt tudni kell, hogy elég őrült Star Wars rajongó vagyok, imádok szinte mindent ami Star Wars, de ennyire új, ennyire más megközelítésű, mégis ennyire izgalmas és magávalragadó sztorit még nem láttam a messzi, messzi galaxisban. Számomra most minden idők legizgalmasabb Star Wars sztorija az Andor!

Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az Andorban olyan erős karaktereket láttunk, akik megformálásához valóban kellett a színészi tehetség. Szinte minden fő és mellékszereplőre örömmel emlékszem vissza, valóban erős alakításokat láttunk a szériában, ami Star Warshoz képest talán meglepő volt.

A főszereplőt alakító Diego Luna pedig olyan rangos jelölésben részesült, amilyet Star Wars filmben vagy sorozatban játszó színész 1977 óta nem tudhat magáénak. Az Andort megformáló Luna jelölést kapott a 2023-as Golden Globe-ra, méghozzá a legjobb a legjobb férfi főszereplő (dráma tévésorozat) kategóriában!

Hasonlóra csak Sir Alec Guinness (Obi-Wan Kenobi) volt képes. Őt az Új reményben látott alakításáért jelölték 1977-ben Oscar-díjra, a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában.

A Star Wars Andor a Disney+-on érhető el, bátran ajánlom minden Star Wars rajongónak, annak is, aki esetleg már belefáradt a szokásos SW-sztorikba, mert higgyétek el, ez minden csak nem szokásos és átlagos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!