Dínókkal és robotokkal vár a Steam legújabb leárazása

Dínókkal és robotokkal vár a Steam legújabb leárazása

A Steam Dínók vs. Robotok Fesztiváljának sztárja szinte biztosan a Horizon Zero Dawn Complete Edition lesz.

Alig ért véget a holdújévi ünneplés a Steamen, máris befutott a következő nagy leárazás. A Valve boltjában ezúttal a dinókról és a robotokról szól minden. Szóval olyan játékokhoz juthattok hozzá február 26-tól március 4-ig olcsóbban, amelyekben ezek valamelyike, esetleg kombinációja is feltűnik. De ne aggódj, ha hirtelen egy dínós és robotos cím se jut eszedbe, mert segítünk!

A Steam Dínók vs. Robotok Fesztiváljának sztárja szinte biztosan a Horizon Zero Dawn Complete Edition lesz. Az egykori PlayStation-exkluzív cím már évek óta elérhető PC-n is. Viszont elég jól tartja az árát, mert a kisebb-nagyobb akciókat leszámítva még mindig 49,99 eurót kér érte a Sony. Azonban most az eddigi legjobb ajánlattal várja azokat a Steam, akik régóta szerették volna belevetni magukat a robotdínós kalandba, csak eddig nem engedhették meg maguknak. Ugyanis egy 75%-os árvágásnak hála 12,49 eurót, vagyis kb. 4 860 forintot kell otthagyni érte a kasszáknál!

Ezeket olvastad már?

Persze nem a Horizon Zero Dawn a Steam Dínók vs. Robotok Fesztiváljának egyetlen érdekes, leárazott címe. Hiszen még olyan játékokat is jó áron húzhatunk be ezen felül a héten, mint például a Jurassic World Evolution 2, az ARK: Survival Ascended, a Detroit: Become Human, az Underdogs, a MechWarrior 5: Mercenaries, a Super Robot Wars 30, a Generation Zero, a The Invincible, a The Isle, a Battletech, az Ultrakill vagy a Terminator: Resistance.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy melyik mennyibe fáj jelenleg, akkor nézd meg az alábbi galériánkat!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár