Ez lehet 2024 legjobb taktikai FPS-játéka, a valódi COD killer?

Ez lehet 2024 legjobb taktikai FPS-játéka, a valódi COD killer?

Több száz küldetés, 42 négyzetkilométeres térkép és megannyi egyéb vár ránk.

A MADFINGER Games még tavaly év végén mutatta be a hamarosan érkező játékuk – Gray Zone Warfare – első előzetesét, mely azonnal letaglózta a műfaj kedvelőit. Elképesztően valósághű és intenzív élményt kínál, melyben utolsó vérig zajló küzdelemben vehetünk részt a hatalmas dzsungel mélyén, amit valós hely alapján készítettek a fejlesztők. Nemrég végre azt is felfedték, hogy a játékosok pontosan mire is számíthatnak a taktikai FPS korai hozzáférésű verziója során.

A játék valójában több stílust is magába foglal, melyek legjobb elemeit felhasználva igyekszik különleges élményt nyújtani. Soha nem látott harci mechanikákkal, fosztogatással, több száz mesterséges intelligencia által irányított ellenféllel, nyitott világgal és sok egyéb elképesztő funkcióval van felvértezve, melyek összességétől leesik az állunk. Már a korai hozzáférés során 150 küldetésre, több mint 400 alkatrésszel rendelkező testreszabható fegyverekre és több mint 80 különböző felszerelésre számíthatunk, melyek által a végtelenségig belemélyedhetünk a dzsungeli hadviselésbe. Nézzük, hogy még miket tudunk a játékról:

  • Egyszerre 48 játékos lehet a pályán – frakciónként 16
  • 42 négyzetkilométeres nyílt térképpel rendelkezik, ami egy valós területen alapul
  • Mesterséges intelligencia által irányított ellenfelek, akik élethűen lereagálni a különböző helyzeteket
  • Valósághű fegyverhasználat, hála a komplett előzetes modellezéseknek
  • Innovatív egészségügyi rendszer, mely kiválóan modellezi a sérüléseket
  • Részletekig menően testreszabható karakterek
  • Unreal Engine 5-nek köszönhető gyönyörű grafika, és sűrű lombozat

Sajnos azt még nem tudni, hogy mikortól lesz elérhető az early acces, de elképesztően várjuk a fenti információk tudatában. Könnyedén lehet, hogy a MADFINGER játéka lesz az idei év legjobb FPS-e.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár