Bejelentést tett az Activision, ekkor érkezik a Call of Duty: Warzone Mobile

Bejelentést tett az Activision, ekkor érkezik a Call of Duty: Warzone Mobile

Már nem kell sokat várnunk, hogy végre a mobilunkon is belekóstolhassunk a Battle Royale-ba.

A rajongók már nagyon régóta várnak arra, hogy a Call of Duty: Warzone végre megérkezzen a mobilokra is. Az Activision évek óta gőzerővel dolgozik a sztorin, és úgy tűnik, hogy most végre célba értek. A cég közzétett egy bejegyzést a weboldalán, melyben örömmel tájékoztatta a játékosokat, hogy a Call of Duty: Warzone Mobile március 21-én megjelenik, és elérhető lesz mindenki számára.

„Az elmúlt év során a Call of Duty: Warzone Mobile korlátozott kiadású volt, ahol visszajelzéseket gyűjtöttünk, hibákat javítottunk, és folyamatosan optimalizáltuk a játékot, hogy az egyik legjobb játék legyen a világszintű bevezetéskor. Ezennel eljött az idő, és örömmel jelentjük be, hogy ez a világszínvonalú ingyenesen játszható Call of Duty cím, 2024. március 21-én mindenhol elérhető lesz iOS és Android rendszeren egyaránt." – írta bejegyzésében az Activision.

A fejlesztők továbbá azt is elárulták, hogy a indulásakor a játék két Battle Royale térképet fog tartalmazni – Verdansk és Rebirth Island –, valamint olyan hagyományos többjátékos pályák is elérhetőek lesznek mint a a Shipment, a Shoot House és a Scrapyard. Ezeken többek között lehetőségünk lesz a Team Deathmatch, a Domination, a Kill Confirmed és a Search & Destroy módok játszására. A mobil verziót összeköthetjük majd az Activision fiókunkkal, így az itt megszerzett XP, és a fejlesztett fegyverek a többi platformon is elérhetőek lesznek. A játék tartalmazni fog proximity chatet és death chatet, valamint további folyamatos fejlesztésekre is számíthatunk.

Izgalommal várjuk, hogy miként sikerül a debütálás, és, hogy vajon képes lesz-e megszorongatni a hatalmas népszerűségnek örvendő, telefonokon is elérhető többi Battle Royale-t – Fortnite és PUBG Mobile.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár