Nyílt világú kampánnyal érkezik az idei Call of Duty, mutatjuk mire számíthatunk

Nyílt világú kampánnyal érkezik az idei Call of Duty, mutatjuk mire számíthatunk

Idén újabb Black Ops résszel támad a Call of Duty franchise, mely várhatóan különleges darab lesz.

Jól tudjátok, hogy nem telhet el év Call of Duty-játék nélkül, és ez idén sem lesz másképp. A Modern Warfare 2 és a kétes fogadtatású Modern Warfare 3 után, az Activision a Black Ops Gulf Warral tér vissza októberben. A játékról egész sok mindent tudunk már, többek között, hogy olyan népszerű Black Ops-pályákon is harcolhatunk majd mint a Grind és a WMD, a 90'-es évekbeli Öbölháborúban fog játszódni, és a zombik is visszatérnek. Mostanra viszont az is kiderült, hogy nyílt világú kampánnyal készülnek a fejlesztők, mely által leginkább a Far Cryhoz lesz hasonlítható az élmény.

A szivárogtatások alapján a játékosok majd járműveket használhatnak a közlekedéshez, valamint a gyorsutazás is elérhető lesz. Nyitott kampányra számíthatunk, az eddig megszokott lineáris előrehaladás helyett, de az ehhez hasonló régi elemek is helyet kapnak majd a történetben. A kampányt a Raven Software fejleszti, akik visszahoznak olyan ismert karaktereket mint például Alder – aki majd a csapatunk tagja lehet.

Azt rebesgetik, hogy a 2025-ös Call of Dutyhoz – mely a Saturn kódnevet kapta – is nyílt világot terveznek, a térkép pedig számos életközösségre és helyszínre lesz felosztva. De ne szaladjunk ennyire előre az időben, először is várjuk meg a Black Ops sorozat 6. részét, mely októberben válik elérhető a számunkra, és az eddigiek alapján izgalmas újdonságokra számíthatunk benne.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár