Az már kiderült, hogy mi nem lesz az új Rey-re koncentráló Star Wars-film címe

Az már kiderült, hogy mi nem lesz az új Rey-re koncentráló Star Wars-film címe

Rey újjáépíti a Jedi rendet, a Disney pedig remélhetőleg újjáépíti a Star Wars-filmek dicsőségét.

Mondok egy merészet, aztán lehet dobálni nyugodtan. A modern Star Wars trilógia nem Rey miatt volt rossz! Ajaj, menekülhetnék a vasvillás lázongó tömeg elől, pedig szerintem igazam van. Nem a női főhős és nem Daisy Ridley volt a baj, de még csak nem is önmagában Rey karaktere, hanem az az inkompetencia a Disney és bármely egyéb készítők oldaláról, aki kegy ennyire suta és bugyuta személyiséget írtak, egy suta és bugyuta filmtrilógiához. Van még remény a Star Wars-filmek számára, van még remény Rey karakterének számára is, csak egy olyan 180 fokos fordulatra lenne szükség a Disney oldaláról, amire sokan semmi esélyt sem látnak.

Ettől függetlenül jó sok új filmmel készül a Disney, köztük Rey is új lehetőséget kap. Daisy Ridley visszatér a messzi-messzi galaxisba egy új filmben, amiben Rey a The Rise of Skywalker eseményei után újjáépíti a Jedi rendet, vagy legalábbis ezt szeretné. Mindeddig úgy tudtok, hogy a film a roppant fantáziadús (spoiler: nem) az Episode X: A New Beginning címre hallgat majd, de egy friss forrás szerint ez nem igaz. Jordan Maison, aki Star Wars projektekről korábban már sok megbízható infót szállított, most úgy tudja, hogy nem döntöttek még a címről, egyelőre annyi biztos, hogy a New Jedi Order projektnév alatt fut a film, de a végleges cím még várat magára. Ahogy a megjelenés is, hiszen azon kívül, hogy dolgoznak rajta, semmit sem tudunk még a filmről.

Jó sok Star Wars-filmen dolgozik egyébként a Disney. Azt már bejelentették, hogy az első három 2026 májusában, decemberében majd 2027 decemberben érkezik, de ezek pontosan mely filmek lesznek, azt egyelőre nem tudni. Készül a The Mandalorian & Grogu, készül a New Jedi Order, de saját filmen dolgozik James Mangold, Dave Filoni, Shawn Levy és Taika Waititi is.

Kövess Minket!



Gamer szótár