Te tudod hány skin van jelenleg a Fortnite-ban?

Te tudod hány skin van jelenleg a Fortnite-ban?

Itt az ideje utánajárni, hogy 2024-re mekkorára duzzadt ez a szám.

Egyértelműen a Fortnite lett az a cím, ahol a legnagyobb jelentőséggel bírnak a különböző kozmetikai elemek, és csak elvétve találni olyan játékosokat, akik legalább egyszer ne vásároltak volna kinézetet a karakterüknek. A játék közel 7 éves fennállása óta gyűlnek az outfitek a Battle Royale-ban, mostanra pedig napi szinten érkeznek az újabb megvásárolható elemek. Nagy részük együttműködések részeként, de az Epic Games is serényen dolgozik, hogy minél több saját kinézetet készítsen. Számos olyan lista készült már, ahol végigvesszük a legjobb, legritkább, vagy éppen a legtöbbek által kedvelt skineket, de vajon hány darab lehet belőlük jelenleg a Fortnite-ban?

Ahhoz, hogy megtudjuk összesen mennyi elérhető outfit van a játékban, az fnbr.co oldalt hívtuk segítségül, ahol az összes játékba bekerülő elemet listázzák. A weboldal szerint jelenleg körülbelül 1800 skin létezik, de ez a szám nem tartalmazza a különböző változtatható stílusokat, sem a LEGO Fortnite skineket, melyekből szintén több százat találhatunk a módban. Emlékszem, mikor még hatalmas hír volt az 1000-es mérföldkő elérése, most meg már lassan ennek a duplájánál tartunk.

A skinek létezése nem jelenti azt, hogy mind be is szerezhető, hiszen közülük sok a régi Battle Pass-ek részét képezte, vagy ideiglenes csomagként lehetett hozzájuk jutni – ezért számít néhány darab igazi ritkaságnak. Azt, hogy hol ennek a vége senki sem tudja, hogy exponenciálisan növekszik ez a szám, és míg a Fortnite menetel, valószínűleg ez nem is fog változni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár