Mutatjuk hogyan és mikor tudod kipróbálni a Riot Games legújabb játékát

Mutatjuk hogyan és mikor tudod kipróbálni a Riot Games legújabb játékát

Kis szerencsével te is jóval a megjelenés előtt kipróbálhatod a játékot!

Bár a lassan másfél éve tapasztalható leépítési hullám a Riot Gamest is elérte és be is zárták a teljes Riot Forge mellékágukat, azért készülnek még új programokkal. Javában fejlesztik a League of Legends világában játszódó MMO-t és lassan, de biztosan formálódik a LoL-os Mortal Kombatként elhíresült verekedős-játék. A program mindeddig a Projekt L névre hallgatott, pár napja azonban néhány új részlet mellett az is kiderült, hogy a játék a 2XKO névre hallgat majd. Bár pontos megjelenési dátuma még nincs a játéknak, a jelenlegi tervek szerint valami 2025-ben kerülhet a játékosokhoz a 2XKO. A szerencséseknek azonban nem kell addig várniuk, mutatjuk hogyan próbálhatod ki a játékot, már a megjelenés előtt.

Lesz demó?

Bár nincs kizárva teljesen, hogy a jövőben demót kapjon a játék - és valószínűleg nyílt bétafázisok is lesznek majd - a dolgok jelenlegi állása szerint a Riot Games nem tervez demóverzióval a közeljövőre. Az viszont tuti, hogy a Riot Games magával viszi a játékot a világ legnagyobb gamer eseményeire, így ha olyan szerencsés vagy, hogy részt veszel például az idei Evón, vagy a GamesComon, ott valószínűleg már kipróbálható lesz a játék.

Jelentkezz tesztelőnek!

Demó nincs, a belsős tesztelésre már megnyílt a jelentkezés! Bárki, akár te is bekerülhetsz a 2XKO belső tesztelői közé egyszerűen csak jelentkezned kell tesztelőnek a játék hivatalos honlapján, majd bíznod a szerencsédben.

Így lehet 2XKO belső tesztelő:

  • Kattints a jelentkezés gombra a játék hivatalos holnapján vagy ITT
  • Néhány rövid kérdést kell megválaszolnod a gamer szokásaidat és a játéktudásodat illetően
  • Ha mindez megvan, akkor már csak várnod kell, hogy emailben értesítsenek a tesztelési lehetőségről

 

Kövess Minket!



Gamer szótár