Vadonatúj sci-fi játékkal kedveskedik az Epic Games, ráadásul teljesen ingyen

Vadonatúj sci-fi játékkal kedveskedik az Epic Games, ráadásul teljesen ingyen

Biztos vagyok benne, hogy erről sem szeretnétek lemaradni.

Jelenleg egy különleges 3D-s végtelen futó játék gyűjthető be ingyenesen az Epic Games oldaláról – Aerial_Knight's Never Yield –, ami igazi csemege lehet a speedrunok szerelmeseinek, de a hétköznapi játékosoknak is érdemes feltétlenül a könyvtárukhoz adni, ugyanis páratlan kalandot kínál. Ahogy minden alkalommal, most is hét napotok van lecsapni rá, ugyanis csütörtökön egy újabb remek cím készül meghódítani a szívünket, mi pedig állunk elébe. Nézzük tehát, hogy mi lesz az Epic jövő heti ingyenes játéka.

Ezeket olvastad már?

 Astro Duel 2 

A szóban forgó játék az Astro Duel 2, ami annyira friss, hogy még meg sem jelent. Március 7-étől lesz megvásárolható, és már ettől a naptól kezdve ingyenesen beszerezhető az Epic Store-ból egy egész héten át. Egy retró hangulatú sci-fi játékról van szó, mely különféle epikus kalandot és adrenalindús harcok kínál. Összemérhetjük tudásunkat barátainkkal, de akár egymás oldalán is belevághattok a csatákba, hogy együtt uraljátok a pályákat.

Ha további ingyenes tartalomra vágysz, akkor ajánlom figyelmedbe a GOG ajándékát, ugyanis egy kiváló fantasy játékot húzhatsz most be. A Nomads of Driftland és annak DLC-je is a zsebedben landolhat, csupán követned kell a korábbi cikkünkben leírt utasításokat. Ez még nem minden, ugyanis a Blackwake egy tökéletes kalózos játék, amit szintén egyetlen forint elköltése nélkül játszhattok, pedig köröket ver a Skull & Bonesra. Kalandra fel!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN