Itt vannak az első LEGO Fortnite Creative pályák

Itt vannak az első LEGO Fortnite Creative pályák

Új korszak kezdődik a Fortnite történelmében?

Pár nappal ezelőtt szivárgott ki, hogy a tartalomgyártók hamarosan LEGO Fortnite pályák építésével is kereshetnek pénzt. A LEGO mód ugye még decemberben került hozzáadásra a játékhoz, azóta pedig kinőtte magát, és számos változtatáson ment keresztül, melyek közül a legnagyobb dolog a Creative rész hozzáadása volt. Ezentúl semmi nem szabhat határt az építkezésnek, aminek köszönhetően a sima Creative-hoz hasonló pályát futhat be. Arra számíthatunk, hogy itt is napi szinten érkeznek majd az újabb térképek, csak ezúttal minden LEGO alkotóelemekből lesz, így a fiatalabb korosztályt is könnyebben bevonzhatja. Ez Epic Games már jó pár ilyen mapot közzétett, hogy szokhassuk az élményt, a játékosok pedig rögtön elözönlötték őket. Nézzük az egyik legizgalmasabb alkotást.

Ezeket olvastad már?

 LEGO Obby Fun – 6344-4048-9837 

A LEGO Obby Fun map igazából egy deathrun térkép, ami szuper kikapcsolódást kínál egyedül, de barátok társaságában is. A cél, hogy leesés nélkül érjünk el az akadálypálya végére, amit mindenféle LEGO tárgy alkot. Jelenleg a legjátszottabb Creative pályák közé sorolható, hiszen ebben a percben is sok ezren próbálkoznak rajta. Február 26-án tették elérhetővé, és ő lehet az egyik első fecske, aki elhozza nekünk a LEGO Creative korszakát.

Az biztos, hogy elsőre izgalmasak lesznek ezek a térképek, de vajon képesek lesznek felvenni a versenyt a Fortnite Creative pályákkal, ahol azért sokkal több lehetőség áll a játékosok rendelkezésére? Hamarosan megtudjuk.

Kövess Minket!



Gamer szótár