Hosszú videóban csodálható meg a legélethűbb FPS játék

Hosszú videóban csodálható meg a legélethűbb FPS játék

Új szintre emelheti a játékélményt.

Januárban már beszámoltunk nektek egy új, többjátékos testkamerás lövöldözős játékról, amely az Unreal Engine 5-öt használja majd, és a Bodycam nevet kapta. A Bodycam bizonyos értelemben az Unrecord többjátékos verziója. Aki esetleg nem tett még próbát vele, vagy lemaradt volna az eddig kiadott előzetesekről, annak jó hírrel szolgálhatunk, mert most egy 37 perces játékmenet-felvétel is napvilágot látott.

Figyelem, a hétvégén bárki kipróbálhatja minden idők legrealisztikusabb FPS-ét

Gaming - A Bodycam nagyjából ugyanazt ígéri a játékmenetben, mint az Unrecord, két különbséggel: az első, hogy ez nem egy sztori központú singleplayer, hanem egy multiplayer lövölde; a második, hogy láthatóan sokkal előrébb tartanak a munkálatokban. Vasárnap pedig kiderül, hogy mit sikerült a fotorealisztikus játékból megvalósítani, mert nyilvános tesztlehetőséget hirdettek a fejlesztők.

Az eddigi információk szerint a Reissad Studio január 21-én adott belőle először ízelítőt, ezért alighanem onnan származhatnak a gameplay felvételek. A gameplay felvételek elkészítéséhez az ENFANT TERRIBLE csatorna egy NVIDIA GeForce RTX 4090-es videókártyát használt. És bár a képernyőn nem látni a legfontosabb információkat, úgy mint például a képkocaszám, a játék látszólag simán fut – mondjuk egy ilyen kártyával illik is neki. Azt viszont nem érdemes kihagyni, hogy a fotogrammetria, a nanit és a lumen elérhető közelségbe hozza a filmszerű vizuális minőséget a valós idejű élményekhez, amelyet még nem sűrűn lehetett látni a videójátékokban. Mint minden megjelenés előtti bemutató, ez a videó sem tükrözi a játék 1.0-ás verziójának a minőségét, mégis, legalább képet adhat arról, hogy min ügyködik ez a kis stúdió. A Reissad Studio ugyanis egy kétfős csapat. És igen, bizonyársa a szemfülesebbeknek feltűnhet, hogy a Bodycam sok UE5 stock eszközt használ. Azonban az a tény, hogy két embernek sikerült ezt létrehoznia, eléggé lenyűgöző önmagában is.

A Reissad Studio megosztotta a játék hivatalos PC-s rendszerkövetelményeit is. A PC-s játékosoknak legalább egy AMD Ryzen 7 3700X vagy Intel Core i7-9700K processzorra lesz szükségük 8 GB RAM-mal és egy AMD Radeon RX 5700 vagy NVIDIA GeForce RTX 2070 GPU-ra. A fejlesztők azonban inkább egy AMD Ryzen 7 3800X vagy Intel Core i7-10700K-t ajánlanak, 16 GB RAM-mal és egy AMD Radeon RX 6600 XT vagy NVIDIA GeForce RTX 3060 videókártyával kiegészítve.

Végezetül, még mindig nincs információ arról, hogy mikor jelenik meg a játék, de természetesen megosztjuk majd veletek, ha ez változik a jövőben.

Kövess Minket!



Gamer szótár