Képesek leszünk repülni a Fortnite következő évadában?

Képesek leszünk repülni a Fortnite következő évadában?

Úgy tűnik, hogy óriási változtatásokra számíthatunk a holnapi frissítésben.

Most már tényleg itt van a nyakunkon az évadváltás, amit talán még soha nem vártunk ennyire. Annak ellenére, hogy 2023 vége elképesztően izgalmas volt a Fortnite számára – OG Season, LEGO Fortnite, Rocket Racing, Fortnite Festival, Chapter 5 –, idővel kicsit egyhangúvá váltak a dolgok, és sokan a valaha volt legunalmasabb időszaknak tartják Chapter 5 Season 1-et, tehát éppen itt az ideje felkavarni az állóvizet. Holnap – azaz március 8-án – érkezik is a változás, melyről még nem tudunk túl sokat. Mostanra egyértelművé vált, hogy a görög mitológia lesz a középpontban, azonban ekkora már az újdonságok túlnyomó részét kiszokták szivárogtatni a tartalomgyártók. Szerencsére az Epic Games nem hagy minket unatkozni, és sokat sejtető posztokkal utalgat az érkező fejlesztésekre.

Ebben az X bejegyzésben egy szárnyakkal felszerelt karakter látható, azzal a szöveggel, hogy „ne repülj túl közel a naphoz...". A fejlesztők már korábban is tettek utalásokat valamiféle szárnyra, azonban számos ilyen kozmetikai elemel találkozhattunk már, így a közösség nem merte túlságosan beleélni magát. A képhez mellékelt szöveg viszont egyértelmű utalásnak tűnik, valamiféle repülést elősegítő eszközre. Ha mindez nem lenne elég, akkor március 5-én a Fortnite Competitive oldala az alábbi sejtelmes bejegyzést tette közzé.

„Tudod, hogy miként kell sétálni vagy sprintelni a versenyeken? Tegyük fel, hogy képes leszel valami másra is…" – áll a posztban.

Ezeket összegezve a rajongók már biztosnak tartják, hogy valamiféle szárnyak kerülnek be a játékba, melyek egyébként a görög mitológiával is egybeesnek. A kérdés az, hogy miként fogja ez megváltoztatni a játékmenetet? Holnap minden kiderül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár