Két remek hírünk is van az Avatár: Az utolsó léghajlító rajongóinak

Két remek hírünk is van az Avatár: Az utolsó léghajlító rajongóinak

A Netflix addig akarja ütni a vasat, amíg meleg.

Bár sokan aggódtak amiatt, hogy a Netflix túlzottan is megváltoztatja az Avatár: Az utolsó léghajlító élőszereplős adaptációjában az eredeti történetet, mégis elképesztő mennyiségű nézőt sikerült a TV elé ültetni vele. A streaming óriás felületén konkrétan még a One Piece-t is lenyomta az Avatár, pedig már az is ugyan jó számokat hozott. Az már egy másik kérdés, hogy miután az emberek megnézték, mennyire voltak elragadtatva tőle.

Mindenesetre is, a Netflix addig akarja ütni a vasat, amíg meleg. Szóval gyorsan berendelték az Avatár: Az utolsó léghajlító második és harmadik évadát is. Már az első szezon végén is lehetett sejteni, hogy szeretnék folytatni a megkezdett történetet, szóval annyira nem meglepő, hogy jön egy második évad. De a harmadik talán kissé elhamarkodott, szóval az több magyarázatot igényel.

Ezeket olvastad már?

A statisztikákon túl talán az segíthet a döntés megértésében, hogy az alábbi kép mellé a következő mondatot csatolta a Netflix: „ezzel rendes lezárása lesz Aang legendájának”. Tehát a nyitónapok sikerén túl az is közrejátszhatott, hogy nem akarták félúton elkaszálni a sorozatot – ezt mindig jó látni, értékeljük. A promóciós képből egyébként igen nyilvánvaló, hogy a második évad a Föld Királyságról, a harmadik pedig a Tűz Nemzetről szólhat majd, vagy legalábbis ezek területein játszódhat. Tehát nagyjából lehet már egy elképzelés arra, hogy három évadon belül hogyan tudják lezárni a teljes sztorit.

A Netflix egyelőre nem árulta el, hogy mikor láthatjuk majd a következő szezonokat, illetve azt sem, hogy mikor indulhatnak el a forgatások.

Kövess Minket!



Gamer szótár