Annyira elharapódzott a csalás a CoD-ban, hogy már Joe Rogan is erről beszél

Annyira elharapódzott a csalás a CoD-ban, hogy már Joe Rogan is erről beszél

Ha már a világ egyik legnépszerűbb podcastjában laikusok között is a Call of Duty csalások a téma, akkor tudod, hogy valószínűleg játszhatatlan az egész.

A kompetitív játékok és a csalások egyidősek. De az utóbbi hónapokban talán minden korábbinál nagyobb problémává vált ez a jelenség. És ez nem csak a Call of Dutyra igaz, aminek a bétája óta a fél játékosbázisa pörögve, ugrálva gyilkol mindenkit. Hanem a Counter-Strike 2-re is, ahol a Valve lassan halad az új VAC kiadásával. Persze Amerikában sokkal nagyobb játék az évről évre új epizóddal jelentkező CoD. De hogy mennyire is? Nos annyira, hogy még Joe Rogan is a cheatereken volt felháborodva nemrég a podcastjában!

A The Joe Rogan Experience 2112. epizódjának vendége Dan Soder, egy stand up komikus volt, akivel mindenféléről beszélgettek, ahogyan az ebben a műsorban bevett szokás. Azonban, mint azt az alábbi klipben is láthatjátok, valamikor az adás közepén Rogan egyszer csak előhozakodott a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban elharapódzó csalási hullámmal. Ennek szemléltetéséhez videókat néztek meg, miközben a műsorvezető elmagyarázta, hogyan működnek ezek a csalások, és hogy fizetni kell értük havonta. 

Rogan szavaival élve:

„Ezek a csávók futkároznak az aimbotjukkal és sosem lőnek mellé. Szóval meg fognak ölni – minden alkalommal, amikor megölnek, teljes a páncéljuk, megvan minden fegyverük –, valamint pontosan tudják, hogy hol vagy és hol leszel, ezért újra meg újra megölnek. Néha meghalnak ők is, de akkor respawnolnak és megint kinyírnak, mert nem tudnak mellélőni.”

Kövess Minket!



Gamer szótár