Fortnite: Ezek voltak Chapter 5 Season 1 legjobb fegyverei

Fortnite: Ezek voltak Chapter 5 Season 1 legjobb fegyverei

A több tucat fegyver közül kiválasztottuk a 10 legerősebbet.

Az a szép a Fortnite-ban, hogy szinte heti rendszerességgel érkeznek frissítések, melyek kisebb-nagyobb dolgokat megváltoztatnak a játékban. Ezáltal sok év után is képesek vagyunk úgy érezni, mikor beugrunk a Battle Royale-ba, hogy valami egészen új vár ránk, nem pedig unalommal tekinteni egy ezredeik menetre. A nagyobb update-ek, mint például a mostani évadváltás, természetesen nagyobb átalakulással is járnak, ami érinti mind a szigetet, mind az azon megtalálható tárgyakat, és persze a különböző kozmetikai elemeket is. Szerencsére a fegyverek állandó rotációban vannak, így Chapter 5 Season 1 folyamán több tucat különböző tárgy fordult meg a kezünkben, melyek használatát igyekeztünk elsajátítani.

Az természetesen játékstílustól függ, hogy kinek milyen fegyvereket érdemes magánál hordani a menetek során, de azért én megpróbáltam objektíven felállítani egy listát a saját tapasztalataim alapján. Főként azt vettem figyelembe, hogy mely tárgyakkal sikerült a legtöbb csatából győztesen kijönnöm, vagy adott helyzetben, mit szeretnék leginkább a loadoutomban tudni. Az alábbi galériában tehát megtekinthetitek, hogy szerény személyem szerint melyek voltak Chapter 5 Season 1 legjobb fegyverei.

1. Peter Griffin's Hammer Pump Shotgun

A galériáért kattints a képre!

Az új éved is jócskán átformálta a szigeten megtalálható tárgyak listáját, ami az elkövetkezendő időszakban valószínűleg tovább változik annak tükrében, hogy a játékosok milyen visszajelzést adnak a különböző fegyverekkel kapcsolatban. Reméljük, hogy az Epic Games ezúttal is megtalálja a tökéletes egyensúlyt, és egy élvezetes seasonnek nézünk elébe.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár