Egy hiba révén derült fény a Marvel's Spider-Man 2 első DLC-karaktere

Egy hiba révén derült fény a Marvel's Spider-Man 2 első DLC-karaktere

A sok újdonság mellett a legfrissebb patch egy hibát is magával hozott, ami betekintést engedett a nemkívánatos részletekbe is.

Egy új X-bejegyzésben tért ki rá az Insomniac Games arra, hogy a Marvel's Spider-Man 2 legújabb frissítése kapcsán felmerült egy komoly probléma, és ennek következtében a játékosok hozzáférhetnek egy fejlesztési menühöz is. Elmondásuk alapján már úton van a hotfix, és nem feltétlenül érdemes használni ezt a menüt, mert potenciálisan megrongálhatja a mentéseket és az achievementeket. Ez persze amellett, hogy fontos tudnivaló, inkább hangzik némi tűzoltásnak, hiszen egyesek azért nem féltek átrágni magukat ezen a felületen. Kutakodásuk kifizetődött, mert az új patch révén egyértelmű utalásokat találtak egy teljesen új karakterre, aki egy jövőbeli DLC-vel mutatkozhat be.

Ezeket olvastad már?

Ezek az információk egybevágnak a korábbi hackertámadás során kiszivárgott adatokkal, miszerint az Insomniac egy olyan DLC-n dolgozik, amelynek Beetle lesz a főszereplője. Az utalásokat tekintve a Bogár legújabb verzióját, Janice Lincolnt köszönthetjük majd a játékban a későbbiekben. Ezt a frissítést az Insomniac Games először a múlt hónapban jelentette be. Megkapták a játékosok a régóta kért New Game+-t, de teljesen új skinekkel is bővült a felhozatal, sok más újdonsággal együtt. A kavarodás ellenére a fejlesztőcsapat hivatalosan még nem erősített meg semmit a jövőbeli DLC-ket illetően, ezért még mindig nem lehetünk teljesen biztosak Bogár érkezésében.

Ha azonban ez igaznak bizonyul, az esetleg hitelessé tehet néhány más, tavaly felbukkant szivárgást is. 2023 decemberében egy hackertámadást fejleményeként derült ki, hogy 3 további nagy updaten is dolgozik a stúdió, de majd kiderül, hogy ebből mi az igaz. A Marvel's Spider-Man 2 továbbra is a PlayStation egyik legnagyobb új slágerének számít. Február közepére a játékból több, mint 10 millió példányt adtak el, ami elképesztő teljesítménynek számít, és bőven visszatermelte a fejlesztési költségeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár