Itt vannak az első infók – Ilyen lesz az új Ghost Recon-játék

Itt vannak az első infók – Ilyen lesz az új Ghost Recon-játék

Hát, eddig nagyon jól hangzik az új játék!

Tudom, hogy az én ízlésem van kisebbségben, hiszen a többség egyszerűen jobban szereti az akciódús, pörgős, látványos, eltúlzott FPS-játékokat, mint amilyen például a Call of Duty-széria. Én viszont mindig is a lassabb, megfontoltabb, komolyabb, mondhatni egy fokkal realisztikusabb FPS-eket kedveltem. Imádtam a kezdeti Rainbow Six-játékokat, hogy azóta hova korcsosult a széria... inkább ne is beszéljünk róla. Szerettem az Delta Force-, az Operation Flashpoint- és a Ghost Recon-játékokat is. Utóbbi széria különösen nagy kedvencem volt, egészen az Advanced Warfighter 2-ig. Ami utána történt... a széria meghazudtolása, rebootolása egy olyan lebutított irányba, amire nekem és sok más taktikai-FPS-őrültnek nem volt szüksége. Az pedig már csak hab a tortán, hogy ízlések ide vagy oda, a Ghost Recon: Wildlands és Breakpoint egyszerűen mint videójátékok is rettentően feledhetőek voltak.

Öt éve nem is kaptunk már új részt a szériából, de azt tudjuk, hogy a Ubisoft már dolgozik a projekten. Hála az Insider Gaming informátorainak, most azt is megtudtuk, hogy mihez akar kezdeni a cég a szériával!

Az Advanced Warfighter 2 2007-ből, az utolsó valamirevaló Ghost Recon-játék

A legfrissebb információk szerint az új Ghost Reconnak egyelőre nincs címe, az Ovr/Over kódnévre hallgat és 2025-2026 környékén érkezhet. A sztori egy fiktív dél-kelet ázsiai, a naimani háború körül forog majd, a több főt számláló Ghost osztagunknak egy háborús bűnöktől sújtotta országban kell majd különféle küldetéseket végrehajtania, feltehetőleg akár egyedül akár barátokkal játszva. Az informátorok szerint bár a játék merít egy kis ihletett a modern Battlefield- és Call of Duty-játékokból is, leginkább a Ready or Notra hajaz majd, azaz visszatér az FPS-nézet és végre újra a taktikai-FPS irányba mozdul el a széria.

Az Insider Gaming felvételeket is látott már a játékról, de ezeket nem osztották meg. Elmondásuk szerint a látvány már most, a fejlesztés egy korai szakaszában is óriási előrelépést mutat az előző Ghost Recon-játékokhoz képest.

Egyelőre izgalmasnak hangzik és kifejezetten örömteli, hogy a bugyuta co-op lövölde vonalat maguk mögött hagyják a fejlesztők. Persze a megjelenésig még sok minden változhat, de bízzunk benne, hogy sikerül tető alá hozniuk a programot!

Kövess Minket!



Gamer szótár