Capcom Highlights: Új közönség felé nyit a Monster Hunter Stories-széria mindkét része

Capcom Highlights: Új közönség felé nyit a Monster Hunter Stories-széria mindkét része

Két remek Monster Hunter-RPG látogat el olyan konzolokra, melyeken mindeddig nem tették tiszteletüket!

Nem a Street Fighter 6 volt az egyetlen játék, amiről néhány napja a Capcom külön bemutatót tartott! A Capcom Highlights során bejelentették, hogy még idén tavasszal megérkezik a játékba Akuma és egy rövidke, ám annál hangulatosabb teaser trailer is érkezett még  a karakterhez. A méltán híres verekedős játékuk mellett pedig előkerült szörnyvadászós szériájuk, a Monster Hunter is. A bemutató alatt ezúttal a Monster Hunter Stories-szériára fókuszáltak.

Monster Hunter Stories és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin idén nyáron landol újabb platformokon! A sorozat első része 2024. június 14-én hozza el a körökre osztott harccal rendelkező RPG izgalmait Nintendo Switch és PlayStation 4 konzolokra, valamint PC-re (a Steam-en keresztül). A folytatás, ami jelenleg is elérhető Nintendo Switch-en és PC-n, ugyanazon a napon érkezik PlayStation 4-re.

A játékosok kalandokkal teli nyárra számíthatnak a Monster Hunter Stories új funkcióival, mint például a teljes japán és angol szinkronhang, hét új feliratnyelv, új Museum Mode, ami több, mint 200 concept artot, háttérzenét, fejlesztői vázlatot, illetve olyan frissítéseket tartalmaz majd, melyek eddig csak a japán kiadásban voltak láthatóak. Tapasztald meg a részletgazdagságot, lovagold meg a Monsties-okat nagy képernyőn, az élmény nem marad el, hiszen még kifinomultabb modellek, textúrák és fények kerültek be a játékba.

 

A kaland nem ér véget, hiszen a játékosok újabb expedícióra indulhatnak a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin-ban, a körökre osztott harccal rendelkező RPG széria izgalmas, második részében. A Monster Hunter tág és dinamikus világában a játékosok nagyapjuk, a kiváló lovas hírében álló Red nyomdokaiba léphetnek és Monsties-okat lovagolhatnak Enával, a wyverni lánnyal, akit egy – valószínűleg Rathalos – tojás védelmével bíztak meg. Ez a legendás szörnyeteg mérhetetlen erővel rendelkezik és mindent elpusztít, ha ámokfutásba kezd.

Mindkét cím hamarosan előrendelhetővé válik olyan különleges bónusztartalmakkal, mint Navirou király és királyné öltözékei a Monster Hunter Stories-hoz, illetve Ena Kamura Maiden öltözéke a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin-hoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár