Capcom Highlights: Kiderült mikor jön Akuma a Street Fighter 6-ba

Capcom Highlights: Kiderült mikor jön Akuma a Street Fighter 6-ba

Ősz fejjel, de ereje teljében érkezik Akuma rendet tenni a Street Fighter 6 szerverein.

Néhány napja a Capcom online keretek között mutatta meg, hogy mi is a helyzet az aktuális játékaival. Persze új játékot nem jelentettek be a Capcom Highlights során - bármennyire is örültünk volna a Resident Evil 5 remake leleplezésének - a már megjelent és még pályájuk csúcsán tartó játékaikhoz bejelentettek egy-két újdonságot. Ilyen többek között a Street Fighter 6 is, amit tavaly nekünk is volt szerencsénk tesztelni.

A várakozásnak hamarosan vége… Akuma 2024 tavaszán útra kel

A démoni Akuma 2024 tavaszán csatlakozik a Street Fighter 6 névsorához, a díjnyertes verekedős játék Year 1 karaktereinek részeként! A játékosok mindhárom játékmódban harcolhatnak majd Akumával, legyen az a Fighting Ground, a World Tour vagy a Battle Hub mód. Bár telejs egészében még nem láthattuk mozgásban a karaktert, egy látványos és hidegrázós teaser azért érkezett hozzá. A démoni Akuma még idén tavasszal megérkezik a játékba, utána pedig már a Year 2 és az új battle Hub eseméynekre várhatunk majd.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy a Street Fighter 6 ehavi, Mega Man témájú Fighting Passe már elérhető a Battle Hubban. Rengeteg tartalom és jutalom vár mindenki szeretett robotjának stílusában: fedezd fel az újdonságokat, köztük a hónap Street Voter eseményét, ahol a játékosok kedvenc Mega Man játékukra szavazhatnak.

Street Fighter 6 elérhető PlayStation5, PlayStation4 és Xbox Series X|S konzolon, illetve PC-n (a Steam-en keresztül). A gyűjtők számára pedig dobozos kiadás is elérhető a boltokban, PS4, PS5 és Xbox Series X/S kiadásokban.

Kövess Minket!



Gamer szótár