Tovább késik a következő The Division

Tovább késik a következő The Division

Eredetileg 2023 őszére szánta a The Division Resurgence-t az Ubisoft, de még mindig sehol sincs.

Jó ideje készül már a következő, mobilos platformokra szánt The Division epizód, a Resurgence. Nem meglepő fordulat, hogy ilyesmire adta a fejét az Ubisoft, hiszen az elmúlt egy évben már láthattuk, hogy milyen kaliberű címeket tud futtatni egy csúcstelefon. Ráadásul a Resurgence az eddigi videók alapján hozza a nagytestvérei hangulatát és színvonalát, tehát az ígéret alapján nem is nagyon kell kompromisszumokra számítani. Az egyetlen gond csupán, hogy a játék megjelenését most már kétszer is elhalasztották.

Eredetileg 2023 őszére szánta a The Division Resurgence-t az Ubisoft, de akkor kénytelenek voltak eltolni a megjelenést. Egyébként nem tűnt túl bíztató jelnek az sem, hogy az akkor kihirdetett új dátum 2024. március 31. volt, egy nyilvánvaló helyfoglaló, nem pedig egy valós premier nap. Most pedig bebizonyosodott, hogy ez így van, mert az alkalmazásboltokban ugyan még elő lehet rendelni a címet, de már 2024 decembere szerepel alatta. Ez egyébként szinte biztos, hogy megint csak egy helyfoglaló lesz, hiszen még azt is elé írták, hogy „várhatóan”. Tehát abban sem lehetünk biztosak, hogy még idén megkapjuk a játékot.

Ezeket olvastad már?

Igazán sajnálatos, hogy ennyit csúszik a The Division Resurgence, mert érdekesnek tűnik az előzetese alapján. Tavaly nyáron még egy zártkörű próbakört is tartott belőle az Ubisoft, a PC Guru pedig ez alapján azt írta róla, hogy „az már látszik, hogy a Tom Clancy’s The Division: Resurgence egy remek mobilos cím lesz”. Az irányítást ugyan nem tartották tökéletesnek a kollégák, illetve voltak a teszt alatt szervergondjaik is. De ezeket leszámítva a játék klappolt, szóval egyáltalán nem veszett ügy az, hogy egy napon The Divisiont játszhassunk a mobiljainkon. Csak jelenjen meg!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.