Új soulslike játék a láthatáron, ezúttal a macskáké a főszerep

Új soulslike játék a láthatáron, ezúttal a macskáké a főszerep

Máris elnyerte a játékosok szívét, pedig még meg sem jelent.

Számtalan projekt próbálkozik közösségi finanszírozással megszerezni a kellő tőkét tervei megvalósításához, azonban ez közülük csak néhánynak sikerülhet. Ahhoz, hogy a közösség pénzt szánjon egy jövőbeli tervre, nagyon meg kell ragadni a figyelmüket, és valami igazán különlegeset nyújtani. Úgy tűnik, hogy ez a Kristala fejlesztőinek sikerült, ugyanis tizenegyszeresen teljesítették a kitűzött 10 000 dolláros célt, ráadásul a játékuk enélkül is elkészült volna, „csupán" további funkciók bekerülését jelenti az összegyűjtött gigászi összeg. Az Astral Clocktower Studios egy soulslike játékot hoz el a számunkra, melyben a főszerep a macskáké. Az eddigi információk alapján a Sekirótól elkezdve, az Assassin's Creeden át számtalan játék stílusa keveredik benne, és alkot izgalmas egyveleget.

A játék korai hozzáférésű verziója májustól lesz elérhető PC-n, és általa lehetőségünk lesz a kezdeti verzió hat területének egyikét felfedeznünk. A fejlesztők az ígérik, hogy a játékban lesznek lopakodási, felfedezést jutalmazó, RPG, és még sok egyéb elem, melyeken túl világában is nagyban fog hasonlítani a Sekiróra.

A főszereplő egy humanoid macska, akit kedvünkre formálhatunk, és garantáltan rendelkezni fog a macskák nyújtotta fürgeséggel, mely jól jön majd a brutális harcok során. Továbbá egy kifinomult parkour rendszerre is számíthatunk, az atmoszférát megteremtő zenéről pedig Winifred Phillips fog gondoskodni, aki God of War és az Assassin's Creed 3: Liberation díjnyertes zeneszerzője.

Az early acces tehát májusban érkezik kizárólag Steamre, a teljes verzióra pedig év végén számíthatunk mind PC-n, PS5-ön, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár