Repülő bogarak a Helldivers 2-ben? Aljas propaganda!

Repülő bogarak a Helldivers 2-ben? Aljas propaganda!

Bitang kemény ellenfelek kerültek be a Helldivers 2-be, akik nem elég, hogy ütnek-szúrnak, de még repülnek is!

Szuperföld vezetői el akarják titkolni, hogy egy újfajta bogár fenyegeti a Helldivereket. Többen is beszámoltak róla, hogy látták a Shrieker nevű repülő bogarat. Például a Projectpatdc nevű felhasználó is megosztott róla felvételeket a Redditen. Ez alapján elég keményen sebeznek az új jövevények, mert egyetlen csapással az életerejének felét levette egy.

A bizonyítékok ellenére az Arrowhead vezetője, Johan Pilestadt a következőket mondta a repülő bogarakról:

„Hallottam pletykákat arról, hogy repülő bogarak vannak a Helldivers 2-ben. Hivatalosan is szeretném megcáfolni ezeket az ostoba állításokat. Mindenki tudja, hogy a bogarak nem tudnak repülni. Nem egyedül gondolom ezt. Az Igazság Minisztériuma is egyetért abban, hogy ez olyan bogár szimpatizánsok propagandája, akik a jó emberek agyát akarják átmosni.”

Ezeket olvastad már?

Persze Pilestadt játékos tweetjét nem kell komolyan venni, csupán a játék humorát követve próbálta hülyíteni a Helldivereket. Most már tényleg vannak repülő bogarak a Helldivers 2-ben. A Shriekerek azt követően kerültek be, hogy egy új főküldetés jelent meg azzal a céllal, hogy egy bolygót végleg bogármentesítsünk. Ehhez egy Terminid Control Systemet kell aktiválni, az érintett bolygók pedig Erata Prime, Fenrir III, Meridia és Turing. A teljesítésért 50 medál jár – nem mintha bármit is fel kellene ajánlani a Szuperföld hű katonáinak a dicsőségen túl azért, hogy megvédjék a demokráciát a galád bogaraktól.

Kövess Minket!



Gamer szótár