Vérfagyasztó lesz a Slipknot x Dead by Daylight együttműködés

Vérfagyasztó lesz a Slipknot x Dead by Daylight együttműködés

Eddig is kimondottan ijesztő volt a játék, de ez rátesz még egy lapáttal.

A Dead by Daylight évek óta az egyik legnépszerűbb többszereplős horrorjáték. Menetenként 5 játékos csatlakozik be a kalandba, melyek közül egy a gyilkos, a többieknek pedig menekülniük kell a brutális halál elől. Az utóbbi években sok címhez hasonlóan itt is előtérbe kerültek az együttműködések, amelyek képesek voltak egy teljesen új szintre emelni a játékot, és még több embert bevonzani. Nemrég az Iron Maiden heavy metal együttes tagjaival bővült a skinek listája, most pedig őket nem sokkal követi a hasonló műfajban tevékenykedő Slipknot. Érkezésükről már egy ideje tudunk, azonban mindeddig titok volt, hogy pontosan mit is kapnak a játékosok.

Immáron hivatalos, hogy március 26-án 8 gyilkos kozmetikai elem érkezik a Dead by Daylight-ba, melyek mindegyike a banda tagjainak jelmezein alapul. Ezek közül 7 maszk lesz – amiket tetszés szerinti ruhákkal párosíthatunk –, de a The Legion karakter olyannyira beleillik ebbe a crossoverbe, hogy saját felszerelést kap. Íme a skinek:

Ezeket olvastad már?


  • The Legion – Sid Wilson
  • The Deathslinger – James Root
  • The Clown – Shawn Crahan
  • The Wraith – Mick Thomson
  • The Trapper – Corey Taylor
  • The Hillbilly – Alessandro ‘Vman’ Venturella
  • The Blight – Michael Pfaff
  • The Doctor – Névtelen billentyűs

Az imént felsorolt 8 zenekari tag lesz megtalálható a játékban. Néhány rajongó csalódottan vette tudomásul, hogy olyan korábbi bandatagok hiányoznak az együttműködésből, mint például Joey Jordison – aki alapító tag és dobos is volt. Ettől függetlenül szupernek ígérkezik a március vége, és addig is esélyünk van arra, hogy további bejelentéseket kapjunk a kollaborációval kapcsolatban, melyek esetleg egy Slipknot pályát, vagy túlélő kozmetikumokat fednek fel a számunkra, akárcsak az Iron Maiden esetében történt.

Kövess Minket!



Gamer szótár