Egy rajongó előzetest készített a Helldivers 2-höz, azonnal filmet szeretnénk belőle

Egy rajongó előzetest készített a Helldivers 2-höz, azonnal filmet szeretnénk belőle

A videó felkeltette a játék főnökének a figyelmét is, és már százezrek látták.

A Helldivers 2 február folyamán elképesztő erővel robbant be a köztudatba, és azóta is hatalmas népszerűségnek örvend. Folyamatosan százezrek játszanak vele, hogy lépésről lépésre felszabadítsák a galaxist. Ez természetesen gigásza küzdelemmel, és véget nem érő mészárlással jár minden egyes meglátogatott bolygón, de a cél nemes. A Malevelon Creek nevet viselő planéta különösen elhíresült az utóbbi időszakban. A játékosok csak „robot Vietnam"-ként hivatkoznak rá, ugyanis harcosok tömegében hagyott mély nyomot az ottani küldetés, mely során nem sikerült visszaverniük az agresszív robothordákat. Azóta is folyamatos kísérletezés zajlik az elfoglalásával kapcsolatban, mely úgy megihlette a közösséget, hogy filmelőzetest is készítettek hozzá.

A videó teljes egészében az előzetest készítő TacoNightShenanigans játékon belüli felvételeiből tevődik össze, és olyannyira lenyűgözőre sikerült, hogy az Arrowhead főnöke – a játékot fejlesztő stúdió – is csodálatát fejezte ki. A trailer tökéletesen bemutatja a front minden szépségét és borzalmát egyaránt, ami által még azok is Malevelon Creeken érezhetik magukat, akik még egy percet sem töltöttek el a játékban.

A videó láttán valószínűleg nem csak bennem támadt csillapíthatatlan vágy, egy Helldivers 2 film megtekintése iránt. Úgy gondolom, hogy ez a játék tökéletes alapanyag egy brutális sci-fihez, és mostanában amúgy is rengeteg játék adaptáció készül, melyek között simán helyet kaphatna az Arrowhead alkotása is. Természetesen, ha ez meg is valósul, a végeredményre csak évek múlva számíthatunk.

A játékosok egyébként azt tervezik, hogy március 16-án közös erővel visszaszerzik a Malevelon Creek feletti irányítást, azonban legyetek résen, nehogy a többi bolygó feletti irányítása elvesztése legyen az ára.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár