Szexuális erőszakkal, doxolással fenyegetett egy kiskorút a kickes streamer

Szexuális erőszakkal, doxolással fenyegetett egy kiskorút a kickes streamer

N3on viselkedése kapcsán az nem kifejezés, hogy átlépte a határokat.

A figyelemért egyesek bármire képesek. Van, aki csak néha összehord valami megosztó véleményt az öt perc extra hírnévért. Meg van, aki ürüléktől kezdve mindenféle dolgokat öntött a gyanútlan utasokra a brüsszeli metrón. A spektrum elég széles, ha őszinték akarunk lenni. Bár a mostani eset abban az értelemben nem annyira extrém, mint az utóbbi, mert tudomásunk szerint csak igen agresszív szóváltásról volt szó, semmi többről. Nem mintha ettől elfogadhatóbb lenne az, ami történt. Miről is van szó? Nos, röviden: egy N3on nevű Kick-streamert tegnap azért tiltottak ki a platformról, mert egy kiskorú nézőjét szexuális erőszakkal és doxolással fenyegette meg, miután az beszólt neki.

Mint a sportskeeda is írja, N3on előszeretettel viselkedik megosztóan az adásain, ám ez ezúttal átlépett egy határt. Az eset óta a streamer csatornája elérhetetlen, a Kick 404-es hibát jelez, ha rákeresünk. De mielőtt eltűnt volna, közel 300 ezer feliratkozóval büszkélkedhetett a streamer, vagyis a hatodik legtöbb követővel rendelkező csatorna volt az övé. Most úgy  tűnik, hogy ez mind mehet a kukába, hála egy szóváltásnak, ami gyorsan és csúnyán félresiklott.

Ezeket olvastad már?

N3on egy random nézővel beszélgetett élő adásban videóchaten a Discordon. Az egyébként kiskorú néző elég keményet szólt oda N3onnak, tehát valahol még érthető is lenne a streamer heves reakciója. Mármint konkrétan azt mondta neki a srác, hogy „a szart is kiverem belőled meg a dagadt barátnődből”. Csak hát itt kellett volna megértenie N3onnak azt, hogy egy kiskorúval beszélget, és ezért, illetve általában véve a streaming platformok szabályai miatt nem mondhat hirtelen felindulásból akármit, mert a tűzzel játszik. De ezekre fittyet hányva a következőket mondta a streamer a gyereknek:

„Mi a f***! Istenemre, doxolni fogom az egész családod. Mi a neved? Mi a neved? Mi a keresztneved? Csakis a keresztnevedre van szükségem. Nem érdekel. Mi a keresztneved te k***a? Mondjad, mi a keresztneved, te p***i. Nem érdekel b*** meg, hogy tízéves vagy. Addig foglak b***i seggbe, amíg nem vérzel, te k***a. Istenemre esküszöm! Fogd be b* meg, te k***a!”

Kövess Minket!



Gamer szótár