PS5-ös csalók rondítanak bele a Warzone menetekbe, hiába van kikapcsolva a crossplay

PS5-ös csalók rondítanak bele a Warzone menetekbe, hiába van kikapcsolva a crossplay

Elképesztő sebességgel rohangálnak pajzzsal a kezükben, és egy ütéssel végeznek az ellenfeleikkel.

Ahogy sajnos a legtöbb online lövöldében, a Call of Duty: Warzone-ban is időről időre meg kell küzdeni a csalókkal, akik mindig újabb módon próbálnak a sportszerű játékosok fölé kerekedni, ezzel teljesen elrontva a menetek nyújtotta élményt. Néhányan valahogyan megoldást találnak arra, hogy elkerüljék az anti-cheat rendszereket, így hosszasan okoznak fejfájást a közösség többi tagjának. Egy játékos nemrég megosztott egy felvételt Redditen, melyben egy csapat PlayStation 5-ös csaló látható, akik emberfeletti sebességgel közlekednek pajzzsal a kezükben, majd azt ellenfeleikbe ütközve megölik azokat.

Team with Riot shields running at max speed and one hitting people. This is in a PS5 Crossplay off lobby, and they were bragging about it
byu/silverhawk77 inCODWarzone

Több hozzászóló is megjegyezte, hogy a napokban átélt hasonló incidenst, és ezen az sem segített nekik, hogy kikapcsolták a crossplay funkciót, melynek elvileg meg kellene akadályoznia a PC-n kívüli platformokkal való összesorolást. A csalásokat valószínűleg a PS5 fejlesztői készletének használatával érik el, amivel feloldanak olyan funkciókat maguknak a játék folyamán, mint például a gyors futás vagy a egy ütéses kiiktatás.

Az Activision még nem nyilatkozott az ügyben, de valamit mindenképpen lépniük kell, hogy visszaszorítsák a hasonló történéseket, ugyanis csupán pár csaló is képes lerombolni a közösség morálját. Elképesztően frusztráló, mikor az ember kikapcsolódna és tehetetlen azzal szemben, hogy megrontsák a szabadidejét.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár