15 000 forintot spórolhatunk az Epic Games jövő heti ajándékaival

15 000 forintot spórolhatunk az Epic Games jövő heti ajándékaival

Az egyik legjobb horgászós játék, és egy szuperhősős cím vár ránk.

Egészen csütörtökig még lecsaphatunk két szuper játékra a Deus Ex  Mankind Divided és a The Bridge személyében. Előbbi a Deus Ex franchise 2016-os része, ami 2029-ben játszódik, ahol a lakosság kettéosztódik a mechanikusan erősített, és a „sima" emberekre. Adam Jensen titkos ügynök bőrébe kell bújnunk, hogy leleplezzünk egy világméretű összeesküvést. A The Bridge pedig egy szuper logikai kirakós játék, mely új megvilágításba helyezi a fizikával és perspektívával való kapcsolatunkat. Mindenképpen adjátok őket a könyvtáratokhoz, hiszem hamarosan az alábbi két szuper cím fogja váltani őket.

Ezeket olvastad már?

 Call of the Wild: The Angler 

A theHunter: Call of the Wild alkotói 2022-ben egy nyitott világú horgászjátékkal lepték meg a rajongókat, melyben  szabadon fedezhetjük fel a természetet, és kapcsolódhatunk ki a profi horgásszá válás közepette. Egyedül, de akár barátaink társaságában is várhatunk életünk kapására, ami idővel biztosan megérkezik. A játék 30 euró helyett, most ingyen a miénk lehet.

 Invicible Present: Atom Eve 

Az Invincible sorozat 2021-ben vette kezdetét, és rögtön levette a rajongókat a lábáról. A képregénysorozat készen áll arra, hogy minél több platformot meghódítson, és ennek részeként érkezett az Invincible Presents: Atom Eve játék is, melyben az univerzum egyik legerősebb szuperhősével indulunk el, hogy megtaláljuk életünkben a tökéletes egyensúlyt. Eredetileg 10 euró lenne.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN