4 órányi felvétel szivárgott ki az új, ingyenes Delta Force: Hawk Ops játékból

4 órányi felvétel szivárgott ki az új, ingyenes Delta Force: Hawk Ops játékból

Egyéb információk is kiderültek róla, de megjelenési dátumot még nem kapott a program.

Az egyik legősibb FPS játék volt még a számítógépek hőskorában a Delta Force, az első része 1998-ban látott napvilágot és olyan sikeresnek bizonyult, hogy utána rögtön két új felvonást is kapott, de 2009-ig bezárólag még további 5 epizódot élt meg a franchise. Ezután viszont csend honolt a NovaLogic népszerű kommandós játéka körül, egészen mostanáig.

A Delta Force: Hawk Ops alcímet viselő új részről eddig nem lehetett olyan sokat tudni, viszont most felbukkant egy négy órás videó, amely alapos betekintést enged a játékba. A felvételek egy kínai médiaeseményen készültek és természetesen, ha már valakinek volt lehetősége rögzíteni pár órányi anyagot, azonnal fel is dobta a netre. Ennek segítségével legalább elmerülhetünk a kult-FPS új felvonásában, azonban az első képkockák után nagyjából az rajzolódik ki, hogy jócskán merítettek a készítők a Call of Duty-ból és a Rainbow Six: Siege-ből. A pörgős akció mellett egyébként bepillantást nyerhetünk a rendelkezésre álló fegyverarzenálba is.

Ezeket olvastad már?

A játék a Havoc Warfare hagyományos csapat alapú, valamint egy DMZ/Escape From Tarkov-szerű játékmódot is tartalmaz, aminek a Hazard Operations nevet adták. Egyeseknek jó hír, míg másoknak talán nem annyira, de járműveket is igénybe vehetünk a harc során, ahogy azt a videóban látható helikopteres felvételek is megerősítik.

A teljes videót pedig érdemes megnézni, hiszen így legalább képet kaphattok róla, hogy mi vár rátok majd a megjelenést követően:

Delta Force: Hawk Ops-t jelenleg a Tencent TiMi Studio Group fejleszti, és egy ingyenesen elérhető játékként debütál majd. Bár egyelőre nincs megjelenési dátuma, de azt is tudjuk már, hogy PlayStation, Xbox, PC és mobil eszközökre is elérhető lesz.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.