A valóságban is legyártották az Elden Ring legendás fegyverét, akár te is megveheted

A valóságban is legyártották az Elden Ring legendás fegyverét, akár te is megveheted

Ha hajlandó vagy eleget kiperkálni érte, akkor ott viríthat a faladon.

Az Elden Ring az elmúlt évek egyik, ha nem a legjobb soulslike játéka, ami 2022-óta tartja lázban a játékosokat, erre pedig rápakol még egy lapáttal az a tény, hogy június 21-én érkezik hozzá Shadow of the Erdtree kiegészítő, ami megannyi új kalandot ígér. A játék atmoszférája valami egészen elképesztő, amihez nagyban hozzájárulnak a monumentális főellenségek, és a számtalan brutális fegyver, melyekkel utunk során találkozunk. Egész nagy piaca van az ilyen videójátékokból ismeretes fegyvermásolatoknak, azonban ezek gyűjtése igencsak drága hobbi. Ettől függetlenül, a rajongóknak elképesztő önuralomról kell tanúbizonyságot tenniük, mikor megtekintik az alábbi videót a Dark Moon Greatsword eredeti változatáról, melyért sokan a fél karukat is odaadnák – erre szerencsére nincsen szükség.

A fegyvert egy replikacég, a Panda Studio gyártja. Az ára szállítással együtt körülbelül 185 000 forint, azonban a videóban látottak magukért beszélnek. A Dark Moon Greatsword elképesztően valósághű, így tökéletes cosplay kiegészítő, de fali dísznek is elsőrangú. A játékban egy meglehetősen mozgalmas küldetés jutalmaként juthatunk hozzá, és szépségén túl erejéért is szereti a közösség – utóbbinak a valóságban nem sok hasznát vesszük. A replikát a We Are Anime Collectors weboldalán lehet előrendelni, azonban ez nemrég lezárásra került, remélhetőleg idővel újra elérhető lesz. A tervek szerint 2024 harmadik negyedévében kerülnek kiszállításra a már megrendelt kardok.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.