65 000 forintnyi játék ütheti a markod a Humble Bundle legújabb csomagjával

65 000 forintnyi játék ütheti a markod a Humble Bundle legújabb csomagjával

Ezúttal egy mentális egészséggel kapcsolatos szervezetet lehet támogatni videójátékozással.

Egymást érik a videójátékos akciók mostanság. Elég csak megnézni, hogy a Steamen milyen dolgokat vehettek még csütörtök estig 10 euró, vagy akár 5 euró alatt, és máris leltek az évre elegendő kockulást. De ha ilyen árkategóriában költekeznétek, érdemes lehet elgondolkozni még a Humble Bundle legújabb csomagján is, ahol tíz Saints Row vagy Red Faction játék ütheti most a markod!

A Plaionnal közös leárazásban 65 000 forintnyi játékot lehet beszerezni mindössze 3 600 forintos ráfordítással. Bár feleennyiért, sőt, még egy euróért is kínálnak csomagokat az oldalon, azokat legfeljebb akkor érdemes fontolóra venni, ha gyűjtőnek állnál. Mert a felújított Saints Row 3 és 4, valamint Red Faction Guerrilla csak a 9 eurós ajánlatban van benne, míg a többiben csak a régebbi címeket fogod megkapni.

Ezeket olvastad már?

Természetesen mint mindig, ezúttal is jótékony célra megy a platformon elköltött pénz. A Saints Row és a Red Faction játékok megvásárlásával az Active Minds nevű szervezetet lehet támogatni, akik a mentális egészség kérdéskörével foglalkoznak, és eddig 1,8 millió embernek segítettek az Amerikai Egyesült Államok területén. Tudjuk, hogy ez így ilyen formában magyar életeket nem befolyásol. De ha megosztod a témát vagy a Bundle hírét egy baráttal, családtaggal, akkor az talán remek lehetőséget fog kínálni arra, hogy erről a gyakran mellőzött kérdéskörről diskuráljatok egyet, esetleg segítsétek egymást, hiszen ez valamilyen formában mindenkit érint.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy pontosan mit is ajánl most a Humble Bundle, akkor érdemes átlapozni az alábbi galériánkat, ahol összeszedtük a játékokat:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN