Brutál jól fest a Need for Speed Most Wanted Unreal Engine 5-ös verziója

Brutál jól fest a Need for Speed Most Wanted Unreal Engine 5-ös verziója

Ezt a remaket azonnal megvásárolnánk.

Az Unreal Engine 5 forradalmasíthatja a játékipart, és bár a The Matrix Awakens demó pazarul reprezentálta, hogy mire lehet képes ez az új motor, az ilyen szintű alkotásokra még egy ideig alighanem várnunk kell. Mindenesetre az biztos, hogy az Epic Games új grafikus motorja teljesen új lehetőségeket ad a fejlesztők kezébe, és remélhetőleg egyre többen is élnek majd vele.

Azonban az Unreal Engine 5 esetében nemcsak az lehet érdekes, hogy miként festenek az új játékok – kétségtelen, hogy grafikailag elképesztő szintet lehet vele elérni –, de a régi klasszikusokat is új színben tüntetheti fel.

Ezeket olvastad már?

A NostalgiaNexus YouTube-csatorna fogta magát és előhalászta a 2005-ös Need for Speed Most Wantedet, és erőt, energiát, időt nem kímélve felújították az Unreal Engine 5-ös motorral. Jó néhány részét átírták vagy extra effektekkel turbózták fel a már kopottas látványvilágot, de például egy teljesen egyedi BMW M3 GTR modellel is bővítették a játékot, amelyet enyhe fejlesztésekkel is elláttak.

Korábban a Need for Speed esetében már faragtak hozzá olyan modot, amely ilyen-olyan módon feljavította a játékot, viszont ez az új videó tényleg lélegzetelállító módon tuningolta fel a 19 esztendős alkotást. Egy nap talán az EA is megfontolja, hogy elkészítsen belőle egy valódi remake változatot, addig viszont sajnos be kell érnünk a rajongók elképzeléseivel:

Kövess Minket!



Gamer szótár