Jó hírt kaptak a Dragon Age-fanok, nem kell már sokat várni az új játékra

Jó hírt kaptak a Dragon Age-fanok, nem kell már sokat várni az új játékra

Az Inquisition anno az év játéka volt, vajon mit tud majd a Dreadwolf?

670 főt épített le különböző csapatiból az EA néhány napja és sajnos komplett játékokat is töröltek. Ennek lett áldozata például a The Mandalorian-játék, ami mindeddig a Respawn műhelyében készült. Volt azért egy-két jobb hír, mindenki megnyugtattak ugyanis, hogy a leépítésektől függetlenül jó úton halad az új Mass Effect és az új Dragon Age is. És ha már Dragon Age...

Tavaly decemberben kaptuk meg az új rész, a Dreadwolf első előzetese, ami meglehetősen uncsi és semmitmondó volt, de legalább annyit elárult, hogy 2024-ben érkezik a teljes bemutató.

Most pedig újabb jó hírek érkeztek a játékról. A bennfentes Jeff Grubb szerint ugyanis nem kell már sokat várni a játékra. Forrásai szerint bár még kőbe vésett megjelenési dátuma nincs a játéknak, a fejlesztők jó úton haladnak, elégedettek a munkájukkal és minden terv szerint halad. A dolgok jelenlegi állása szerint pedig még idén nyáron részleteiben is bemutatják a játék, sőt 2024 utolsó hónapjaiban már meg is jelenhet!

A legutóbbi Dragon Age epizód, az Inquisition anno az év játéka díjat is elnyerte, így érthető, hogy nagy várakozás előzi meg az új részt. Reméljük, hogy a Dreadwolf aztán be is tudja majd váltani a hozzá fűzött reményeket!

Kövess Minket!



Gamer szótár