A Bungie lecserélte az új lövöldéje fejlesztőjét egy VALORANT veteránra

A Bungie lecserélte az új lövöldéje fejlesztőjét egy VALORANT veteránra

A háttérben gőzerővel folynak a munkálatok.

Évek óta köztudott, hogy a Bungie – olyan játékok fűződnek a fejlesztő stúdióhoz mint a Destiny vagy a Halo – egy nagyszabású lövöldén munkálkodik. Sajnos 2023. októberében őket is elérte a leépítési hullám, ezért több játékuk is csúszik – köztük a Marathonnal. Most úgy látszik, hogy ismét vérfrissítés történt a projekt körül, ugyanis megváltak a játékot fejlesztő Christopher Barrettől, helyét pedig a volt VALORANT fejlesztő Joe Ziegler veszi át.

„Szórakoztató frissítés: az elmúlt 9 hónapban a Marathonon dolgoztam játékigazgatóként. Még mindig nagyban dolgozunk, de izgatottan várom, hogy további információkat oszthassak meg veletek a játékról, ahogy egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy mindenkihez eljuttassuk." – írta Ziegler X-en.

Sajnos még nem tudunk túl sok mindent a címről, de az eddig elérhető információk alapján ígéretesnek tűnik. Maga a játék menete leginkább az Escape from Tarkovéhoz fog hasonlítani, azonban számtalan egyedi elem teszi majd érdekesebbé – remélhetőleg. A játék egyik legfontosabb eleme lesz az oxigén, amelyből mindenki egy megadott mennyiséggel rendelkezik a menetek elején, és ez folyamatosan fogyni fog. Természetesen lesz módunk az idő meghosszabbítására, de ez fog időzítőként funkcionálni, és a lejárta előtt el kell hagynunk a terepet az összegyűjtött zsákmánnyal. A játékot továbbá különböző képességek, és az egyedi sérülési rendszer teszi még izgalmasabbá. Már nagyon várjuk, hogy végre nagyobb betekintést nyerhessünk a Marathonba, és a továbbiakban ne csak erre a kis bejelentő előzetesre kelljen hagyatkoznunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár