Brutálisan néz ki a NFS: Underground RTX modja, és már játszhatunk is vele

Brutálisan néz ki a NFS: Underground RTX modja, és már játszhatunk is vele

Itt az ideje ismét a volán mögé ülni, és versenybe szállni Olympic város utcáin.

Az év elején a nagyobb közönség számára is elérhetővé vált az NVIDIA RTX Remix nevű eszköztára, mely következtében jó pár régebbi játék kapott ráncfelvarrást – többek között a Need for Speed videójáték-sorozat olyan részei, mint például a Need for Speed: Underground 2, vagy a legendás Need for Speed: Most Wanted. Most a franchise egy újabb címe volt a terítéken – Need for Speed: Underground –, mely habár még nincsen teljesen kész, az érdeklődők már nyugodt szívvel játszhatnak vele, és észre fogják vennie a szembetűnő változást.

„Ez alfa verzió, a világítási munka 80%-a már elkészült, néhány autó még matt, valamint kevés autónak van jelenleg fényszórója (skyline, mx5). Néhány hiba pedig még mindig létezik..." – írják oldalukon a modderek.

Az Underground a sorozat hetedik részeként debütált 2003-ban, azonban ez volt az első olyan cím közülük, mely átfogó történettel rendelkező karriermódot kínált a játékosok számára, valamint egy garázst, ami lehetőséget biztosított arra, hogy teljesen szabadon személyre szabhassuk kedvenc járműveinket. Olyannyira sikeres volt mind kritikai, mind kereskedelmi szempontból, hogy egy évvel később már követte is az Underground 2, melyet fentebb már említettünk.

Az RTX által felturbózott játék kellemes kikapcsolódást jelenthet a nosztalgiázni vágyók számára, de tökéletes alkalom egyben arra is, hogy akiknek kimaradt a 2003-as rész, azok most szebb környezetben pótolhassák be az általa nyújtott élményt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN