Ősszel forog a Peaky Blinders film, és kiderült Cillian Murphy visszatér-e

Ősszel forog a Peaky Blinders film, és kiderült Cillian Murphy visszatér-e

Steven Knight a BBC új műsorának, a This Townnak a premierjén kapta meg azt a kérdést, hogy vajon a nagysikerű sorozat sztárja visszatér-e a mozifilmben.

Első körben az is kérdéses volt, hogy akkor valóban megvalósul-e az egész estés film a sorozat lezárása után, de most Knight tiszta vizet öntött a pohárba. Tényleg lesz egy Birmingham bandái (Peaky Blinders) mozifilm, amelynek a forgatásai 2024 szeptemberébe kezdődnek a Digbeth Loc stúdiójában – de vajon Cillian Murphy visszatér a kasszasikerhez?

Ezeket olvastad már?

Korábban már azt is elárulta Knight, hogy az utolsó simításokat végzi a film forgatókönyvén, de akkor még nem volt világos, hogy Cillian Murphy újra eljátssza-e a birminghami bandavezér, Tommy Shelby szerepét. A legutóbbi vörös szőnyegen tett látogatása során viszont végre megosztotta, hogy az Oscar-díjas színész biztosan szerepelni fog az új filmben. Így nyilatkozott:

„A filmmel nem lesz semmi baj: Mindenképpen visszatér. Szeptemberben fogjuk forgatni, nem messze innen, Digbethben.”

A BBC rendkívül népszerű sorozatának – amelyet itthon is nagyon sokan imádnak a mai napig – rajongói örömmel hallhatják, hogy Murphy tényleg feltűnik majd a nagyvásznon is, és újra elszívhat egy halom cigarettát – ő maga erősítette meg, hogy majdnem ráment a tüdeje a szériára, annyit pöfékelt, pedig nem is igazi cigit szívott. Az ír színész is kifejezte már a lelkesedését a filmben való szereplés iránt, hiszen a közelmúltban több ízben is megkérdezték tőle, bár akkor még nem merte biztosra mondani, hogy valóban vissza is hívják majd. Szerencsére ez megtörtént és Thomas Shelbyvel még egyszer biztosan találkozhatunk majd.

Kövess Minket!