Az egyik Assassin's Creed játékot 2025-re csúsztatják

Az egyik Assassin's Creed játékot 2025-re csúsztatják

Úgy tűnik, hogy egyelőre nem ez a projekt élvezi a prioritást.

A Reuters frissített jelentése szerint az Assassin's Creed Jade valószínűleg 2025-re csúszik a Tencentnél történt átszervezéseknek a hatására. Névtelen források azt állítják, hogy a Tencent több száz embert csoportosított át az Assassin's Creed Jade-et fejlesztő csapatból más projektekre. Ennek értelmében a fejlesztők most a DreamStar nevű mobilos partijátékon dolgoznak. A Ubisoft egyelőre még nem erősítette meg az Assassin's Creed Jade tényleges megjelenési dátumát, de sokan úgy vélték még idén befut a játék.

Ezeket olvastad már?

Az Assassin's Creed Jade egy mobil kalandjáték, amely az ókori Kínában játszódik. A játékmenet különböző részei még 2022-ban szivárogtak ki az internetre, majd több, mint két órányi felvétel látott napvilágot tavaly augusztusban. Meglepő módon a rajongók egy része ugyanebben az évben valamilyen úton módon az Assassin's Creed Jade bétájához is hozzáférést szerzett, és így kipróbálhatták az egyik első verzióját. Ez azonban csak egy béta volt, és az Assassin's Creed Jade a teljes megjelenésig biztosan változni és javulni fog.

A franchise kedvelői viszont sokkal inkább az Assassin's Creed Redet várják, amely a feudális Japánban kalauzolja el a bátor harcosokat, és az Insider Gaming a hónap elején exkluzív részletekkel szolgált a játékról. Ezek között volt egy kisebb spoiler, amelyből kiderült, hogy két főhőse lesz a történetnek, Naoe és Yasuke néven.

A sorozat legutóbbi játéka, az Assassin's Creed Mirage vegyes kritikákat kapott a rajongóktól. Azonban szigorított a történeten, újra hangsúlyt fektetett a parkourra, és megpróbált visszatérni a sorozat gyökereihez. Remélhetőleg ezzel egy új korszak indult el a széria életében és egyre minőségibb darabokat kapunk majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár