Lövöldözés tört ki abban a szállodában, ahol a profi Call of Duty játékosok megszálltak

Lövöldözés tört ki abban a szállodában, ahol a profi Call of Duty játékosok megszálltak

Hatalmas volt a káosz a hotelben, mindent elleptek a rendőrök.

Hamarosan kezdetét veszi a Call of Duty League Major 2, ami az év egyik legnagyobb CoD versenyeseménye. A játékosok már gőzerővel készülnek a megmérettetésre, azonban néhányuknak egy váratlan esemény bolygatta fel a lelki békéjét. Több CDL Major 2 versenyző szállt meg egy szállodában Miamiban, ahol a reggeli órákban lövöldözés vette kezdetét, majd a rendőrség is beavatkozott a történtekbe. Accuracy és Lynz – két profi játékos – azt állítják, hogy a lövések a mellettük lévő szobában dördültek el, konkrétan azok hangjára ébredtek. Ők így emlékeznek vissza az eseményre:

„Éppen arra ébredtem, hogy zsaruk portyáznak a szomszédos szállodai szobában, és legalább 30 lövést adtak le ott" – állítja Accuracy – „Egyszer csak kivittek a szobából, nyakig voltak m16-osokkal, és én a boxeremben a hallba húztam, tisztára őrület volt” – tette hozzá Lynz.

A helyszínen hatalmas volt a zűrzavar, és szállodában megszállók fegyveres rendőrök kíséretében hagyták el az épületet, akik teljesen ellepték a környéket, hogy uralhassák a káoszt. Az utcákon hatalmas dugó alakult ki, a helyszínt elhagyni is nehézkes volt.

A két profi játékos ma – azaz 22-én pénteken – játssza le a színpadi meccseit a Minnesota Rokkr-ban, remélhetőleg nem kavart be nekik túlságosan ez az adrenalinfröccs, és teljes fókuszukat a játékon tudják tartani. A Call of Duty League egyébként még nem kommentálta az eseményeket, de úgy tűnik, hogy minden versenyző biztonságban van.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár