Fortnite: Visszatért Midas, és izgalmas tárgyakat hozott magával

Fortnite: Visszatért Midas, és izgalmas tárgyakat hozott magával

Megkaptuk Chapter 5 Season 2 első frissítését, sűrű időszaknak nézünk elébe.

A keddi nap folyamán megérkezett a v29.01-es update, ami elsősorban egy régi kedvencet hozott vissza a játékba Midas személyében. A karakterrel először Chapter 2 Season 2-ben találkozhattunk, komoly szerepe volt a játék történetének alakulásában, és akkoriban a Battle Pass részét is képezte. Most különleges tárgyak és egy LTM társaságában láthatjuk viszont, először is NPC-ként. Mostanra kiderült, hogy a sziget mellett kikötött yacthon találkozhatunk vele, de elvileg március 26-ától az Item Shopban is megvásárolható lesz a felújított változata. Na de nézzük, hogy milyen izgalmas tárgyakat hozott nekünk a legenda.

Az első és a legfontosabb, hogy a játékba bekerült a Chains of Hades, mellyel a játékosok különleges akciók végrehajtására képesek. 40 méteres távolságból magunkhoz ránthatnak más játékosokat, vagy itemeket, valamint ezt a kifogyhatatlan funkciót horgászatra is használhatják. Közeli, illetve közepes távon lehet vele támadni, ahol az első két akció 40-40-et, a harmadik pedig 70-et sebez. Sajnos összességében nem tudjuk olyan nagy hasznát venni a menetek során, így érdemes helyette valami kedvelt fegyvert magunknál tartanunk. Továbbá visszatért a szigetre a közkedvelt Drum Gun, amit mostantól megtalálhatunk Epic és Legendary változatban is. A modolási lehetőségnek köszönhetően sokkal erősebb lehet mint régen, feltétlenül érdemes a loadoutunkhoz adni – akár SMG helyett. A harmadik és egyben az utolsó újdonság pedig nem más mint a Shield Bubble Jr., aki elődjéhez hasonlóan pajzsot húz a megcélzott terület köré, azonban ahogy a nevéből is adódik, jóval kisebb területen képes védelmet biztosítani. Ettől függetlenül tökéletes menedékként szolgálhat a bent lévő Zeus villáma, és egyéb fegyverek ellen. Ezeken felül elérhető vált a Floor is lava LTM, valamint jön egy Midas kupa is, ahol a skin lesz megszerezhető.

Úgy tűnik, hogy az évadváltással sem állt meg az élet, és folyamatos komoly frissítésekre számíthatunk az Epic Games részéről, amelyek szép lassan végigvezetnek minket Chapter 5 Season 2 történetén.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár